Home » Skærm » Asus ZenScreen Go [TEST]: Få 15 tommer på mobilen
Asus ZenScreen Go [TEST]: Få 15 tommer på mobilen

Asus ZenScreen Go [TEST]: Få 15 tommer på mobilen

Share

Installerer du programmet DisplayWidget, kan skærmbilledet tilpasse sig den retning, du vender displayet. Du kan dog være nødt til også at vende afsenderskærmen for at få den visning, du ønsker.

To knapper i venstre side af skærmrammen gør det muligt at navigere i skærmens relativt mange indstillinger. Det er ikke videre intuitivt, men der er overraskende mange muligheder, både for billedindstillinger, skærmopdeling og meget andet.

Bedst som mobilskærm

Med sine 15,6” er det ikke fordi, ZenScreen giver dig særlig meget mere plads end de fleste bærbare i forvejen har.

Du kan køre multiskærms-setup, men hvor tit vil du gøre det, når du arbejder ude? Vi har lidt svært ved at se scenariet for os. Det er, når du bruger den sammen med din smartphone, at ZenScreen for alvor giver mening. Det er smart at kunne tage den med til møder, som en lille præsentationsmonitor, hvor du kan vise powerpoints via mobilen. Eller som en udvidelse af mobilens skærmareal, når du vil arbejde på farten. Her kan batteritiden dog blive en hæmsko, da fire timer hurtigt kan vise sig at være i underkanten. Det er ikke ualmindeligt, at man slutter sin bærbare til en ekstern skærm, når man kommer ind på kontoret for at arbejde.

Se også:  Ny 4K-skærm vil vise konsoller fra deres bedste side

Men hvorfor ikke tage den eksterne skærm med dig? Så kan du udvide skærmarealet hvor som helst. Det er konceptet bag Asus ZenScreen Go, som endda også fungerer med smartphones.

Let og ligetil

Vægten er 850 gram, tykkelsen 8 mm og det 15,6” store billede går relativt langt ud i kanterne, så ZenScreen er let at få ned i tasken.

Der er blot en enkelt port. En USB-C, som også understøtter DisplayPort. Den gør det muligt at få forbindelse til mange af de nyere laptops, der kommer på markedet for tiden. Via porten får den ikke bare billeddata men også strøm, når den er koblet på en bærbar.

Tilslutningen sker således legende let. Så snart computeren er forbundet, bliver ZenScreen en forlængelse af din computerskærm. Du får mere plads at arbejde på, eller du kan vælge at lade skærmen duplere billedet fra computeren. Det gælder for såvel pc’er som Macs og de nyeste iPad Pro.

Der følger en adapter med, så skærmen også kan sluttes til en gammeldags USB A-port. Der skal så lige hentes en driver til din pc først.

Flere tommer til mobilen

Har du en Android-mobil med USB C-port, er det faktisk også en mulighed at koble ZenScreen til denne. I hvert fald visse modeller. Det er ikke alle, der understøtter funktionen.

Se også:  Asus ZenFone 7 har stort batteri, stærk processor og tredobbelt flipkamera - her er prisen

Har du en nyere Samsung eller Huawei, vil den gå i desktop-mode, når du tilkobler ZenScreen. Så får du noget, der minder om Windows skrivebordsmiljø på skærmen. Du kan bruge mobilens touchskærm som fjernbetjening eller tilkoble mus og keyboard via Bluetooth. Så har du en komplet lille pc. Det er ret genialt.

En smartphone kan dog ikke levere strøm nok til at trække skærmen. Der er derfor indbygget batteri i ZenScreen, som holder cirka fire timer på en opladning.

Fint billede

Der er tale om en et IPS-panel med full HD-opløsning. Skærmen står ganske flot med god farvegengivelse og brede betragtsningsvinkler. Den har Flicker Free-teknologi, så øjnene ikke trættes af skærmflimren.

Der medfølger en smart case, som udover at beskytte skærmen også gør det muligt at stille den oprejst, både horisontalt og vertikalt. Den var så ikke lige kommet med i kassen til vores testmodel, men faktisk er der en anden måde, som er mere genial i al sin enkelhed. Stik en kuglepen i rammen under skærmen, så holder den ZenScreen oprejst. Det fungerer både horisontalt og vertikalt. Har du ikke selv en kuglepen, følger der en med i æsken (og den var fakisk med i vores).

  • Skærmkvalitet
  • Funktionalitet
  • Design
  • Battterilevetiden
  • Pris
4

Summary

»Som ekstra skærm til din bærbare har vi lidt svært ved at se pointen, men som skærmudvidelse til mobilen giver den rigtig god mening. Det er dog ikke alle mobiler, der understøtter den, og ZenScreens begrænsede batterilevetid kan blive en hæmsko.«

Pris: 2790 kr.
Skærm: 15.6”, 16:9, IPS, 1920 x 1080 p
Batteri: 7800mAh
Tilslutninger: USB-C m DisplayPort
Dimensioner: 359.7 x 226.4 x 8.0 mm
Vægt: 850 gram
Tilbehør: ASUS Smart Case, USB-C kabel USB A adapter, ZenScreen pen

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Asus
skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S