Home » Skærm » Asus ZenScreen Go [TEST]: Få 15 tommer på mobilen
Asus ZenScreen Go [TEST]: Få 15 tommer på mobilen

Asus ZenScreen Go [TEST]: Få 15 tommer på mobilen

Share

Smid ZenScreen i tasken og brug den, når du ønsker ekstra skærmplads uanset, om det er til din bærbare eller din smartphone

Det er ikke ualmindeligt, at man slutter sin bærbare til en ekstern skærm, når man kommer ind på kontoret for at arbejde.

Men hvorfor ikke tage den eksterne skærm med dig? Så kan du udvide skærmarealet hvor som helst. Det er konceptet bag Asus ZenScreen Go, som endda også fungerer med smartphones.

Let og ligetil

Vægten er 850 gram, tykkelsen 8 mm og det 15,6” store billede går relativt langt ud i kanterne, så ZenScreen er let at få ned i tasken.

Der er blot en enkelt port. En USB-C, som også understøtter DisplayPort. Den gør det muligt at få forbindelse til mange af de nyere laptops, der kommer på markedet for tiden. Via porten får den ikke bare billeddata men også strøm, når den er koblet på en bærbar.

Se også:  CES: Asus demonstrerer flere nye design-ideer for den bærbare pc

Tilslutningen sker således legende let. Så snart computeren er forbundet, bliver ZenScreen en forlængelse af din computerskærm. Du får mere plads at arbejde på, eller du kan vælge at lade skærmen duplere billedet fra computeren. Det gælder for såvel pc’er som Macs og de nyeste iPad Pro.

Der følger en adapter med, så skærmen også kan sluttes til en gammeldags USB A-port. Der skal så lige hentes en driver til din pc først.

Flere tommer til mobilen

Har du en Android-mobil med USB C-port, er det faktisk også en mulighed at koble ZenScreen til denne. I hvert fald visse modeller. Det er ikke alle, der understøtter funktionen.

Har du en nyere Samsung eller Huawei, vil den gå i desktop-mode, når du tilkobler ZenScreen. Så får du noget, der minder om Windows skrivebordsmiljø på skærmen. Du kan bruge mobilens touchskærm som fjernbetjening eller tilkoble mus og keyboard via Bluetooth. Så har du en komplet lille pc. Det er ret genialt.

Se også:  Asus Tuf Gaming LC 240 ARGB [TEST]: Stabil og driftssikker

En smartphone kan dog ikke levere strøm nok til at trække skærmen. Der er derfor indbygget batteri i ZenScreen, som holder cirka fire timer på en opladning.

Fint billede

Der er tale om en et IPS-panel med full HD-opløsning. Skærmen står ganske flot med god farvegengivelse og brede betragtsningsvinkler. Den har Flicker Free-teknologi, så øjnene ikke trættes af skærmflimren.

Der medfølger en smart case, som udover at beskytte skærmen også gør det muligt at stille den oprejst, både horisontalt og vertikalt. Den var så ikke lige kommet med i kassen til vores testmodel, men faktisk er der en anden måde, som er mere genial i al sin enkelhed. Stik en kuglepen i rammen under skærmen, så holder den ZenScreen oprejst. Det fungerer både horisontalt og vertikalt. Har du ikke selv en kuglepen, følger der en med i æsken (og den var fakisk med i vores).

  • Skærmkvalitet
  • Funktionalitet
  • Design
  • Battterilevetiden
  • Pris
4

Summary

»Som ekstra skærm til din bærbare har vi lidt svært ved at se pointen, men som skærmudvidelse til mobilen giver den rigtig god mening. Det er dog ikke alle mobiler, der understøtter den, og ZenScreens begrænsede batterilevetid kan blive en hæmsko.«

Pris: 2790 kr.
Skærm: 15.6”, 16:9, IPS, 1920 x 1080 p
Batteri: 7800mAh
Tilslutninger: USB-C m DisplayPort
Dimensioner: 359.7 x 226.4 x 8.0 mm
Vægt: 850 gram
Tilbehør: ASUS Smart Case, USB-C kabel USB A adapter, ZenScreen pen

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Asus
skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S