Asus Zenfone 5 [TEST]: Smartphone til gaming

Asus Zenfone 5 [TEST]: Smartphone til gaming

Share

Asus er blandt de nyeste leverandører på markedet og appellerer især til gameren

Bare fordi man i mange år har produceret gode computere og tablets, er det jo ikke sikkert, at man også kan håndtere at udvikle en god smartphone. Men Asus er sluppet rigtig godt fra forsøget, og i denne test får Zenfone 5 en klar anbefaling. Du får en stor 6,2″-skærm med meget høj opløsning – faktisk kun overgået af den noget mere kostbare Samsung i denne test. Og mobiltelefonen klarer sig generelt godt i et ellers skarpt felt.

Zenfones gode specifikationer er ikke tomme tal på et ark papir. Skærmen står enormt detaljeret og samtidig med en flot dybde i farverne. Telefonen reagerer desuden ret kvikt på input, hvilket tyder på, at den indbyggede Snapdragon-processor med hjælpeprocessorer gør deres job optimalt.

Se også:  Asus Radeon RX 580 Dual 4GB [TEST]: Ikke nok for pengene

Skærmens fortræffeligheder kan du få ekstra fornøjelse af, når du bruger kameraet. For selvom det ”kun” optager med 12 megapixel, er det Sony-baserede kamera af ret god kvalitet. Der er glød og detaljering i billederne på et niveau, som vi normalt forbinder med dyrere smartphones.

Læg dertil, at Zenfone 5 håndterer DTS-lyd, 192 kHz og 24-bit-lyd. Lydkvaliteten er høj. Så er du gamer, vil du elske denne telefon, der fornøjer både øjne og ører.

Del denne