Asus Zenfone 5 [TEST]: Smartphone til gaming

Asus Zenfone 5 [TEST]: Smartphone til gaming

Share

Asus er blandt de nyeste leverandører på markedet og appellerer især til gameren

Bare fordi man i mange år har produceret gode computere og tablets, er det jo ikke sikkert, at man også kan håndtere at udvikle en god smartphone. Men Asus er sluppet rigtig godt fra forsøget, og i denne test får Zenfone 5 en klar anbefaling. Du får en stor 6,2″-skærm med meget høj opløsning – faktisk kun overgået af den noget mere kostbare Samsung i denne test. Og mobiltelefonen klarer sig generelt godt i et ellers skarpt felt.

Zenfones gode specifikationer er ikke tomme tal på et ark papir. Skærmen står enormt detaljeret og samtidig med en flot dybde i farverne. Telefonen reagerer desuden ret kvikt på input, hvilket tyder på, at den indbyggede Snapdragon-processor med hjælpeprocessorer gør deres job optimalt.

Se også:  Fremragende smartphone til studievenlig pris

Skærmens fortræffeligheder kan du få ekstra fornøjelse af, når du bruger kameraet. For selvom det ”kun” optager med 12 megapixel, er det Sony-baserede kamera af ret god kvalitet. Der er glød og detaljering i billederne på et niveau, som vi normalt forbinder med dyrere smartphones.

Læg dertil, at Zenfone 5 håndterer DTS-lyd, 192 kHz og 24-bit-lyd. Lydkvaliteten er høj. Så er du gamer, vil du elske denne telefon, der fornøjer både øjne og ører.

Vi sætter også pris på den måde, som Zenfone 5 vibrerer på, når du trykker på skærmen. Det opleves næsten som et lille stød. Der er også rart, at fingeraftrykslæseren er placeret på bagsiden, så der bliver plads til så meget skærm som muligt.

Se også:  OnePlus 6 [TEST]: Uanselig Android-mobil til ualmindelig skarp pris

Til prisen leverer Zenfone 5 fremragende kvalitet. Den er dog oppe mod hårde konkurrenter fra OnePlus og Huawei, men den ånder dem i nakken, og det honorerer vi som sagt med en anbefaling.

Asus Zenfone 5
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Sammenfatning

Producent: Asus
Navn: Zenfone 5
Processor: Snapdragon 636
Hukommelse: 64 GB
Skærmstørrelse: 6,2”
Skærmopløsning: 2246 x 1080 px
Styresystem: Android 8.0
Kameraopløsning: 12 MP
Videoopløsning: 4K
Dimensioner: 153 x 75,65 x 7,7 mm
Vægt: 148 g
Pris: 3290 kr.

3.5
Del denne