Asus ZenBook UX430UAR Pure2 [TEST]: Lækkerier til fin pris

Asus ZenBook UX430UAR Pure2 [TEST]: Lækkerier til fin pris

Share

Kombinationen af god ydelse, flot design og fin pris gør Asus til et attrak-tivt bud

Du skal helt tæt på for at opdage, at der ikke er tale om en maskine i 10.000 kroners-klassen, når du kaster det første blik på denne Asus. Overfladen ligner det dyreste metal, men med en lup på kan du se, at der er tale om en billigere løsning. Pointen er, at ZenBook Pure2 ikke opleves billig. Her er vægten på 1,3 kilo – lidt tungere end testkonkurrenterne – medvirkende til at give en kvalitetsfølelse.

Kigger vi på specifikationerne er denne maskine nærmest identisk med den lette Acer, og de to minder da også en del om hinanden, for eksempel med den velfungerende fingeraftrykslæser. Også på lydsiden har Asus givet den gas og har fået Harman Kardon til at levere teknologien.

Se også:  Asus VivoBook X207NA-FD068T [TEST]: Byens billigste bærbare – værktøj eller legetøj?

Lydgengivelsen er som hos Acer ikke prangende, før du sætter et sæt eksterne højttalere (eller hovedtelefoner) til. Så kan du høre, at der er masser af dynamik og fine detaljer fra lydchippen.

Skærmen har en lidt tyndere kant end hos konkurrenten Acer. Den syner flottere. Der er lidt mere dybde i farverne, og den er bedre egnet til underholdning på grund af gløden i farverne. Til gengæld må du undvære trykfølsomhed, men det er prisen for at få en lidt billigere maskine.

Del denne