Home » Bærbar computer » Asus ZenBook Pro Duo UX581GV [TEST]: Monster-bærbar med en ekstra skærm
Asus ZenBook Pro Duo UX581GV [TEST]: Monster-bærbar med en ekstra skærm

Asus ZenBook Pro Duo UX581GV [TEST]: Monster-bærbar med en ekstra skærm

Share

Zenbook Pro Duo er en bærbar af stærkeste kaliber med en ekstra skærm, som udvider mulighederne for kreativitet og multitasking

Er du typen, der arbejder med tunge opgaver og multitasker i den store stil, så bør Zenbook Pro Duo være med i overvejelserne til dit næste køb af bærbar.

Her er tale om laptop af den stærkeste kaliber med Core i7-processor, 16 GB ddr4 ram og et Nvidia GeForce RTX 2060-grafikkort, som typisk hører til i hardcore gamingmaskiner. Det er således en laptop i den helt høje ende af ydelsesskalaen.

Læg dertil en krystalklar, kontrastrig og utrolig lysstærk 4K OLED-touchskærm i en smal NanoEdge-ramme tilsat ganske udmærkede højttalere fra Harman Kardon, og vi er samlet set oppe i noget af det fineste du p.t. kan få i en transportabel computer, omend transportabel skal tages med et gran salt. Det en tung bandit på 2,5 kilo med en kolossal strømforsyning oveni.

Se også:  Philips 288EA2 [TEST]: Skærmen vil meget og kan det meste

Tastaturet er af bedste kaliber og i siden er en glimrende touchpad, der kan transformere sig til numerisk tastatur. Det stopper imidlertid ikke her. Slet ikke, for det helt store trækplaster er intet mindre end en ekstra skærm placeret direkte over tastaturet.

Udvider mulighederne

Den fungerer i forlængelse af hovedskærmen, så du kan trække indhold derned og på den måde udvide arealet. Det kan være smart nok, hvis du eksempelvis har en Spotify eller Facebook kørende.

Så er der nem adgang, uden at programmet fylder på hovedskærmen. Hvis du redigerer video eller musik kan du også lægge nogle af dine værktøjer ned i skærmen for at få et bedre arbejdsflow. Det står helt frit for, hvad man vil bruge den til. Den fungerer også som skrive- og tegneplade.

Se også:  Philips 288EA2 [TEST]: Skærmen vil meget og kan det meste

Der medfølger pen, så du kan skrive tekster i hånden, som kan omsættes til digital skrift i Word skriveprogrammer eller lave tegninger.

Ikke for alle

Skærmen måler 14,1” og har et aflangt 32:9-format, men ikke helt så flot et billede som hovedskærmen.

Mindre kan dog også gøre det. Den tjener sit formål glimrende. Desværre reagerer skærmen lidt sløvt, når du skifter mellem funktioner. Lidt mærkeligt, maskinens enorme kræfter taget i betragtning. Ikke desto mindre er ZenBook Pro Duo en interessant løsning. Den bliver næppe mainstream, men for dem, der ikke kan få nok skærmplads, er den værd at overveje.

Pris: 20.999 kr.


TAGS
4k skærm
Asus Zenbook
Touch skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S