Home » Bærbar computer » Asus Zenbook 14 [TEST]: Testens bedste specifikationer
Asus Zenbook 14 [TEST]: Testens bedste specifikationer

Asus Zenbook 14 [TEST]: Testens bedste specifikationer

Share

Denne maskine er den bedst bestykkede i testen. Du får 16 GB hukommelse

Denne Zenbook fra Asus er tæt på at løbe med guldet i testen. Det er bestemt en maskine, vi vil anbefale dig at kigge på, før du næste gang køber en bærbar computer.

Zenbook 14 UX433FN er med sikkerhed testens bedst udrustede maskine, og kun processoren er marginalt ringere end i testvinderen fra Huawei. Til gengæld får du hele 16 GB hukommelse og 512 GB ssd samt en rigtig god 14”-skærm. Så det er mere på grund af formfaktoren, at Asus må tage til takke med en ærefuld andenplads.

Asus har et flot dybblåt (nærmest koboltblåt) udtryk, og maskinen er ret bred i forhold til sin skærmstørrelse.

14”-skærmen sikrer, at du nemt kan have et par vinduer åbne på den brede led på samme tid, og hvis du ser film, er formatet også fremragende. Oveni får du glæde af den – for størrelsen – ret gode lydgengivelse, der har masser af krop. Det er da også lydsnedkere fra Harman, der står bag lyden, der strømmer ud gennem en smal sprække under skærmen. Højttalerdelen er udenpå kobberfarvet, og det får maskinen til at se ret eksklusiv ud.

Se også:  Acer Swift 5 SF514-55T [TEST]: Økonomisk og kompakt letvægter med gode muskler

Når skærmen vippes op på den blot 1,19 kilo tunge computer, vinkles tastaturet en smule, så du får en god skrivestilling. Skærmen er desværre ikke trykfølsom, men den står meget rent og ikke mindst glansfuld. Måske ikke helt så korrekt til jobopgaver som deltagerne fra ABook eller Huawei. Men til film og underholdning giver den ekstra glans lækre farver, der forøger nydelsen. Skærmen har en tendens til at reflektere lidt rigeligt, og det kan være et irritationsmoment. Du må også nøjes med full HD-opløsning, hvilket betyder et mindre detaljeret billede end hos testvinderen fra Huawei.

Lidt aflang i det

Når du er på farten, vil du elske den ekstremt lave vægt, men det aflange design gør faktisk denne maskine mindre håndterbar end testvinderen. Overfladen bag skærmen er let at bøje og trykke ned, men den skal nu nok holde til det. Heldigvis er bunden i aluminium noget mere solid, så computeren er vridningsstabil nok til, at du kan holde den med to fingre uden at den belastes mekanisk for voldsomt.

Se også:  CES: Dell er klar med den mest kraftfulde XPS-bærbar til dato

Tastaturet opleves som godt, og så har Asus et partytrick: Touchpad-området kan forvandles til et numerisk tastatur, så du let kan hamre tal ind i et Excel-ark. Godt fundet på.

Asus Zenbook 14
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Dommen

“Asus Zenbook 14 er testens bedst udrustede maskine, tæt på at løbe med guldet. Skærmbilledet er glansfuldt, lyden er god, og tastaturet er behageligt. Du kan endda omdanne touchpad’en til numerisk tastatur.”

10.000 kr.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Asus
Laptop
Zenbook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S