Home » Projektor » Asus ZenBeam Latte [TEST]: Tag hjemmebiografen med i tasken
Asus ZenBeam Latte [TEST]: Tag hjemmebiografen med i tasken

Asus ZenBeam Latte [TEST]: Tag hjemmebiografen med i tasken

Share

Med Asus ZenBeam Latte kan du tage det store biografbillede med dig overalt. Den lille projektor leverer fin billed- og lydkvalitet, men brugervenligheden halter

Er du ikke tilfreds med en lille tablet, når der skal nydes underholdning på hotelværelset, eller ønsker du en fleksibel løsning til præsentationer, når du er på farten med jobbet, så kan ZenBeam Latte være en mulighed.

Der er tale om en lille cylinderformet sag, ikke meget større end en dåse øl. Den er nem at tage med i tasken, og det grå stof, den er iklædt, giver et imødekommende og tilbagelænet look.

Strømtilslutning sker med en proprietær adapter, desværre ikke standardiseret USB-C, som ellers generelt gør livet lidt nemmere for os, der har det med at miste vores strømforsyninger.

Se også:  Samsung The Freestyle [TEST]: Smart mini-projektor giver stor underholdning overalt

På toppen er der et betjeningspanel, og som supplement til dette medfølger en lille fjernbetjening. Den gav lidt udfordringer, indtil det blev klart for os, at den først fungerer ordentligt, når den har en vis afstand til projektoren.

Moderat kvalitet

På siden af projektoren er en fysisk fokusknap, og takket være auto keystone er det forholdsvis nemt at få et nogenlunde vinkelret billede, om end lidt finjustering er påkrævet, for at det står helt snorlige.

Asus kalder den en short throw-projektor, men når den skal en meter væg fra væggen for at levere et 40” billede og 3,2 meter for et 120” billede, så er det altså at spænde buen lige lovlig hårdt. Det kræver et større hotelværrelse eller mødelokale at få et biografbillede i fuld størrelse op på væggen. Problemet løser dog lidt sig selv, da den med beskeden HD-opløsning alligevel ikke rigtig er gearet til de størrelser.

Se også:  Bærbare pc'er [STORTEST]: Stærke og robuste bærbare til det hybride jobliv

Med moderat format på 60-70” får man et relativt skarpt billede; derover bliver det grynet. Farvegengivelsen er udmærket og konstrasten heller ikke helt skidt for en projektor af denne type.

Den indbyggede lyd er i den grad godkendt. Harman Kardon er afsender på højttalerne, som størrelsen taget i betragtning præsterer langt over forventning. Du kan fint nyde en film uden eksterne højttalere tilsluttet.

TAGS
Asus
Hjemme biograf
mini-projektor

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S