Home » Projektor » Test: En projektor i hånden
Test: En projektor i hånden

Test: En projektor i hånden

Share

Med Asus ZenBeam E1 kan du se film overalt

Lysten til at samles om at se en god film kan hurtigt opstå ud af det blå. Med Asus ZenBeam E1- projektoren, kan du hurtigt stille an til filmseancen uanset, om du er hjemme, ude at besøge venner eller andetsteds. ZenBeam E1 er en DLP-projektor med auto-opretning af billeder, der er trapezformede. Projektoren har en beskeden lumen på 150, men til gengæld skulle den indbyggede RGB LED kunne holde i op til 30.000 timers brug. Der kan vises 16,7 millioner farver ved et angivet kontrastniveau på 3500:1.

Som vi forventede, skal man regne med, at projektoren skal anvendes i et mørkt rum, for at få det optimale ud af oplevelsen. Så får man til gengæld også en fin oplevelse i det lidt ‘skæve’ 854 x 480 pixel-opløsning, projektoren kan selv finde ud af at skalere full HD kildemateriale ned til dette format. Det er ikke den mest velopløste fremvisning, men det fungerer nu ret godt med fornuftige farver, man kan fylde et lærred på op til 120″. Projektoren har stik til headset samt indbygget højttaler på 1x 2 watt. Med en størrelse på 110 mm x 83 mm x 29 mm, og en vægt på blot 307 kg er det i sandheden en mobil projektor.

Se også:  Asus ROG G15DH [TEST]: Spil og lir for hele galleriet

Den kommer med en lille transporttaske, således at den ikke tager skade, når man er undervejs. Der medfølger også adapter til elnettet, og HDMI-kablet medfølger ligeledes. Faktisk har projektoren indbygget batteri. Den kan køre uden at være tilsluttet elnettet, helt op til 5 timer ifølge producenten, men det er også ved endnu lavere lumen. Projektoren kan via den indbyggede USB-port lade dine mobile enheder op, ikke det første man tænker på ved en projektor. Pris: 2349 kroner


Asus ZenBeam E1
3.5
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Asus
bærbar projektor
film

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S