Home » Skærm » Asus VG35V [TEST]: God til både gaming og arbejde
Asus VG35V [TEST]: God til både gaming og arbejde

Asus VG35V [TEST]: God til både gaming og arbejde

Share

Testens største skærm er en rendyrket gamingmonitor, der også viser sig at være fremragende til arbejdsopgaver

Pixeltætheden er omtrent den samme som for de to øvrige i testen, men størrelsen på 35” og den svage bue gør, at Asus ser endog meget voldsom ud på skrivebordet. Den rendyrkede gamingskærm er nydeligt bygget og signalerer ikke så meget gaming, som man kunne frygte.

Foden og skærmmaterialer er af plast, men monitoren står solidt, og det er meget let både at dreje og justere skærmen op og ned. Den kan komme ret langt op, men ikke så langt ned. Vi kunne godt tænke os, at den lige kunne komme bare en centimeter længere ned. Men ok, for de fleste brugere er den godkendt på dette punkt.

Som testkonkurrenten fra Acer kan du både vælge billede-i-billede, billede og billede, og der er adskillige indgange bagpå. Funktionerne fungerer godt. Ikke mindst, fordi de er bakket godt op af menuer, hvor du med store knapper bagpå kan justere meget præcist, hvordan du vil have skærmen sat op. Her er også flere indstillinger til gaming, som spilentusiasten vil sætte pris på.

På skrivebordet er Asus-skærmen ret stor, men skærmopløsningen giver ikoner og tekststørrelser, som betyder, at du ikke skal sidde så tæt på, som du ville med en skærm, der har endnu højere opløsning. Med andre ord passer afstanden ret fint, men du kommer til at dreje hovedet en del. Skærmens krumning er ikke voldsom, så du får ikke så meget forærende her. Men omvendt, så betyder den meget lette bue, at der ikke er nogen forvrængning eller forvridning i siderne, som man ellers kan opleve med mindre gode krumme skærme.

Se også:  Asus Tuf Gaming LC 240 ARGB [TEST]: Stabil og driftssikker
Også til jobbrug

Med en opdateringshastighed på 100 Hz og en responstid på 1 ms er Asus fin til gaming. Den er ikke markedets mest imponerende på dette punkt, men billedet står mere roligt end hos de to øvrige i denne test. Den overgås dog af gamingskærme med højere opdateringsfrekvens, end denne Asus kan levere.

Farverne står til gengæld med fin dybde, og skærmen er skarp og rolig helt ud i hjørnerne. Også til film og anden underholdning er monitoren godkendt på grund af de dybe farver og mange justeringsmuligheder.

Disse justeringsmuligheder kommer du til at sætte pris på, når det gælder arbejdsopgaver. For som hos Acer kan du vælge at have flere billeder på skærmen og to computere tilsluttet på samme tid. Her viser Asus’en sig tilmed at være fremragende. For selvom den er lavet til gaming, så giver disse egenskaber en meget rolig og meget skarp gengivelse. Desuden er den lette bue faktisk rar at kigge på. Selv medlemmer af testholder, der normalt ikke bryder sig om buede pc-skærme, vendte tommelfingeren opad for Asus.

Se også:  AOC U27V4EA [TEST]: Prisrimelig 4K-skærm leverer – undtagen på ergonomi

Asus er uden tvivl den bedste skærm af de tre deltagere i denne test. Men det er også den dyreste. Den er helt sikkert værd at overveje, for selvom der står ”Gaming” på kassen, så har vores test vist, at den også er en fremragende allroundskærm.


TAGS
Asus
buet skærm
skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S