Home » Router » ASUS RT-AC68U
ASUS RT-AC68U

ASUS RT-AC68U

Share

Asus RT-AC68U er en imponerende router, uanset hvilket felt man fokuserer på

Der er tale om en meget hurtig 802.11ac router, hvad enten det gælder 802.11ac på 5 GHz frekvensbåndet eller 802.11n på 2,4 GHz frekvensbåndet.

Begge frekvensbånd klarer sig således godt, så man får også en god 2,4 GHz forbindelse i tilgift til den virkeligt hurtige 802.11ac forbindelse. Routerne klarer sig alle fortrinligt, når der er tale om en trådløs forbindelse mellem router og adapter i fri luft uden forhindringer.

Hvad der gør denne router exceptionel, er dens evne til at fastholde en høj hastighed for dataoverførsel, selv gennem forhindringer som vægge og gulve. Udover dette er routeren udstyret med en forbilledlig brugergrænseflade, hvis opdeling af administrationsmuligheder virker logisk og gennemtænkt.

[pt id=’2030363′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Routeren fremstår i et skulpturelt og letgenkendeligt design. Den har også features og hastigheder der lever op til det friske design.”‘]

Routeren fremstår i et skulpturelt og letgenkendeligt design. Den har også features og hastigheder, der lever op til det friske design.

Der gøres i udstrakt brug af illustrationer, og de forskellige aspekter ved routeren er underopdelt i faneblade, hvilket gør navigation overskuelig.
Man får også hjælp, eksempelvis kan der dukke advarsler frem på brugergrænsefladens hovedside, hvis der skulle være nogle sikkerhedsaspekter at tage stilling til.

RT-AC68U er udover de førnævnte dyder også spækket med features. Routeren kan fungere eksempelvis som access-point eller bridge, der kan tilslutte 3G eller 4G USB-adaptere for opkobling til internettet. Routeren kan også konfigurere en dual WAN port-løsning.

Der er indbygget vpn, en ganske kapabel firewall med flere sorteringsindstillinger og en meget detaljeret logfunktion. AiCloud giver adgang til hjemmets netværk fra en browser eller en smartphone. Man kunne blive ved.


ASUS RT-AC68U
  • Rækkevidde
  • Ydelse
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
5

Alt om DATA siger

En virkelig helstøbt 802.11ac router, der ikke ser ud til at have nogen svagheder. Den er stærk, holder forbindelsen over lange afstande. Den er spækket med features og virker alligevel ikke rodet.

Sending
User Review
3.41 (70 votes)
Her er den bedste dagspris på ASUS RT-AC68U
TAGS
Asus
router

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 33 74 71 16
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S