Home » Bærbar computer » Asus Rog Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition [TEST]: Her kan du blive både topgamer og cool dj
Asus Rog Zephyrus G14  Alan Walker Special Edition [TEST]: Her kan du blive både topgamer og cool dj

Asus Rog Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition [TEST]: Her kan du blive både topgamer og cool dj

Share

Denne specialversion af Asus’ gaming-laptop G14 ledsages af noget så usædvanligt som en dj-pult. Den kan to ting på én gang – ingen af delene supergodt, men alligevel et spændende produkt

Den har et langt navn, men Asus Rog Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition er faktisk en ny version af en eksisterende, anmelderrost bærbar gaming-pc. Den oprindelige Asus Rog Zephyrus G14 var noget af en bombe inden for genren, da den blev lanceret sidste år – med kompakte 14”-dimensioner, en stærk AMD-cpu og kraftig ydelse til gaming.

Den særlige andengenerationsudgave har taget det basale med sig, men lægger så samarbejdet med en kendt DJ og musiker oveni. Alan Olav Walker er – for dem, der ikke skulle vide det – en britisk-norsk kunstner af en vis kaliber. Man kan blot tage et kig på hans YouTube-meritter. Her er en af hans videoer vist over 3 milliarder gange, og der har været 10 milliarder visninger på hans kanal. Ikke så dårligt.

Se også:  5 højdepunkter fra rejsekufferten

Walker har samarbejdet med Asus for at skabe en G14’er, som kombinerer musik med gaming. Designet er stadig det kendte inklusive den ret cool, programmerbare LED-funktion på bagsiden. Anime Matrix hedder den.

Noget nyt er der dog sket med selve computeren. Farven er metalgrå, og der er nye tastaturfarver, som giver et særegent og ret fedt udseende. Men hvad der gør denne version af G14 anderledes i forhold til forgængeren, er ikke så meget det, at det er en laptop, men mere det ekstra, som er i boksen. Eller snarere boksen selv.

Nye dj’s starter her

Den æske, computeren ligger i, er nemlig også en touchpad (den hedder Rog Remix), der kan fungere som synth og mixerpult. Trænede dj’s vil sikkert finde den primitiv, men gamere med drømme om en musikerkarriere kan starte her.

Se også:  Den første Wi-Fi 6E router er klar i butikkerne

Æsken tilsluttes computeren med et USB-C-kabel. På den berøringsfølsomme æskeoverflade kan du styre musiksporets hastighed, lydeffekter og en del andet. Alt dette er forbundet med visuelle effekter, som kan køre på computerens skærm eller på en tilsluttet ekstern pc-skærm.

Man kan diskutere, hvor godt alt dette fungerer ud fra en musikers synsvinkel, men det er da en sjov ekstrafeature, som bidrager til følelsen af en usædvanlig bærbar snarere end en traditionel gaming-laptop, hvor der er fokus på de rene specs. Det er måske også meget godt af en anden grund. For på et område er gaming-specifikationen ret skuffende.

TAGS
Asus
DJ
gaming laptop

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S