Home » Gaming & Konsoller » Asus ROG Theta 7.1 [TEST]: Gaming-lyd i gigantformat
Asus ROG Theta 7.1 [TEST]: Gaming-lyd i gigantformat

Asus ROG Theta 7.1 [TEST]: Gaming-lyd i gigantformat

Share

Et gigantisk headset til den dedikerede computerspiller, der vil have den vildeste oplevelse, når spillet står på – alt andet er underordnet

Er du passioneret gamer, så lad dog dit kæmpestore headset lyse i alle regnbuens farver, mens du brager derudaf på den digitale slagmark. ROG Theta 7.1 er ikke for den causal gamer, der gerne vil kunne spankulere anonymt gennem byen med sit headset, når han/hun ikke sidder foran computeren. Det er til den helt igennem dedikerede computerspiller, der vil have den vildeste oplevelse, når spillet står på – alt andet er underordnet.

Komfortabelt og praktisk

Det er et gigantisk headset, men det har så også sine fordele. For ROG Theta 7.1 sidder klippesolidt og enormt behageligt på hovedet. Det er polstret til den helt store guldmedalje, både i hovedbøjlen og i ørekopperne, der er så store, at de går hele vejen uden om øret og derfor ikke presser ind på dem.

Se også:  CES: Asus demonstrerer flere nye design-ideer for den bærbare pc

Derfor kan du bære headsettet i rigtig mange timer uden gener. På siden af ørekopperne er det velkendte ROG-logo. Det kan lyse i alskens farver og mønstre. Du vælger selv hvilke via Asus’ Armoury-software.

Det er et kablet headset, og da det leveres med USB C-ledning, kan du koble det direkte til ikke bare en computer, men også en smartphone, hvilket egentlig er ret tjekket.

Stor lydoplevelse

Lyden er nærmest lige så gigantisk som headsettet. Store drivere og dedikerede forstærkere sikrer en fyldig gengivelse, som når ud i alle ender af frekvensspektret, med rigelig overskud til, at detaljerne står klart og veldefineret. Theta 7.1 er i stand til at simulere 7.1-surround på ganske overbevisende manér.

Se også:  Asus Tuf Gaming LC 240 ARGB [TEST]: Stabil og driftssikker

Den medfølgende mikrofon (aftagelig) er ligeledes af fineste kvalitet med effektiv støjreduktion, hvor stemmer står klart og uforstyrret.

Theta 7.1 kan findes til omkring 2000 kr., og det er faktisk ikke galt kvalitet og features taget i betragtning.


TAGS
Asus
Gaming-headset
ROG

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S