Home » Mus » ASUS Rog Strix Impact II [TEST]: Elegant gamingmus til attraktiv pris
ASUS Rog Strix Impact II [TEST]: Elegant gamingmus til attraktiv pris

ASUS Rog Strix Impact II [TEST]: Elegant gamingmus til attraktiv pris

Share

Her er noget så forholdsvis sjældent som en elegant gamingmus. Tilmed er Asus Rog Strix Impact II fornuftigt prissat, hurtig og præcis

Mus er bare mus, medmindre man gør noget for at peppe dem op. Det har Asus gjort med gamingmusen Rog Strix Impact II, i hvert fald den version, som har det såkaldte ”moonlight white aesthetic”-udseende.

Det er sjældent, at gamingmus er underspillede og ”god smag”. Her er ingen markante gimmicks som farver, lyseffekter og andet gaminglir.

Asus’ Rog-afdeling har eksisteret siden 2006, så her ved man, hvordan gamingtilbehør skal konstrueres. Mus er en fast bestanddel af Rog-sortimentet, og denne Strix Impact II sælges til cirka samme pris som Gladius II, men har én knap mindre. Spørgsmålet er derfor, om den er for meget stil og for lidt effektiv gamingmus.

I dag er teknologien så avanceret og mulighederne så mange, at mange enheder bliver overudviklet, indtil de bliver mere gimmick end værktøj. Med en mus er der ingen grund til at genopfinde hjulet, og det lever Strix Impact II op til.

Se også:  Nye kundebehov gør den bærbare pc mere specialiseret

Det første indtryk er en simpel, ren mus uden tosserier. Den er udstyret med Asus Aura Syncs RGB (som kan tilpasses med softwaren Armory Crate) i selve hjulet, i logoet og på fronten. Med det rigtige valg af lysfarver får du en fin kontrast op imod den hvide og grå æstetisk på musen.

Ret lille mus

Det er en forholdsvis kompakt mus – dog slet ikke i mini-kategorien – så har du store hænder, skal du måske overveje noget større. Der er ingen gummi på siderne, men en rillet plastikstruktur.

Den er forholdsvis nem at gribe fat i, men selvfølgelig, hvis du spiller i lang tid, kan en plastoverflade gå hen og blive temmelig glat. Finishen på musen er en blød, mat plastic, som ikke virker til at være følsom over for fingeraftryk. Men en hvid mus er ikke det nemmeste at holde rent.

Se også:  Asus Rog Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition [TEST]: Her kan du blive både topgamer og cool dj

Rog Strix II har fem programmerbare knapper. I sammenligning med den oprindelige Impact I får du to ekstra tommelfingerknapper. Musen er tænkt til at kunne bruges lige godt, hvad enten du er højre- eller venstrehåndet, men de to ekstra knapper sidder på venstre side, så højrehåndede har en lille fordel.

Det er ikke nødvendigvis den bedste løsning for mmoprg-fans (online-rollespil), da Strix Impact II ikke har 101 knapper, som du kan give opgaver, men der er knapper nok for de fleste gamere.

Hovedknappen til højre og knapperne til venstre har Omron 50M-switche, superlette og nemme at aktivere med minimalt tryk, og de giver en tilfredsstillende kliklyd fra sig.

De er heldigvis ikke så lette at trykke ind, at du kommer til at gøre det ved et uheld, men har tilpas modstand til gaming, så du får hurtigere responstid. Alle gamere ved, hvor vigtigt det er, og jo kortere inputforsinkelsen er, des større er dine chancer i heftige kampe.

TAGS
Asus
gamingmus
mus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S