Home » Mus » Asus ROG Spatha [TEST]: Lasermus til den seriøse gamer
Asus ROG Spatha [TEST]: Lasermus til den seriøse gamer

Asus ROG Spatha [TEST]: Lasermus til den seriøse gamer

Share

Asus ROG Spatha er en ambitiøs gaming lasermus med 12 knapper optimeret til MMO (Massively Multiplayer Online) spil

Musen hører til blandt de absolut største, vi har set, og er kun egnet til højrehåndede, og så vejer den hele 178,5 gram.Vægten kan ikke justeres på nogen måde.

Musen tilsluttes via et to meter langt flettet USB-kabel, men musen kan også benyttes trådløst, hvor ladestationen samtidig fungerer som trådløs modtager. ROG Sparthas bund består af en magnesiumslegering for øget holdbarhed, og forarbejdningskvaliteten er god over hele linjen.

Musen er beregnet til palm og claw, hvor undertegnede synes, at den egner sig bedst til palm. Har man store hænder, er den ergonomisk virkelig behagelig at benytte selv i længere tid. Man kan oven i købet downloade planer til tre forskellige sidestykker med tilpasset hvilefunktion, man kan printe ud på en 3D-printer.

Se også:  Contour Unimouse [TEST]: Enestående ergonomisk mus

Standard er hvileposition til tommelfingeren og ringfingeren, hvilket fungerer rigtigt godt. Musen benytter Omron switches, der er nomineret til 20 millioner klik, de kan også udskiftes. De to primære musetaster er uafhængigt ophængte med en god taktil feedback.

De seks programmerbare taster i venstre side til MMO-funktioner er programmerbare ligesom musens øvrige taster, og de har foruden dekorativ værdi en ganske fin udformning for betjening. Dog kunne knappernes overflade godt have haft lidt mere greb.

ROG Spatha har en følsomhed, der går op til 8200 dpi, hvilket er mere end rigeligt, selv til højopløste skærme. Via omskifterknappen bag scrollhjulet kan man skifte mellem to dpi-tilstande, der kan justeres trinløst med ROG Armory-softwaren.

Se også:  Ram [STORTEST]: Få fart over feltet med den bedste ram til gaming

I softwaren kan man oprette forskellige profiler, justere knappers reaktionstid, tilknytte macroer til knapper, justere LED-belysningen og vælge diverse effekter.

Musen har lidt usædvanligt en pollingrate på 2000 Hz under USB, hvilket vi dog ikke kunne mærke gjorde noget videre forskel. ROG Spatha er en mus, der vil dele vandene, den er i den dyre ende, tung at flytte rundt med. For den rette gamer er den dog et godt valg.


Asus ROG Spatha
  • Vurdering

Asus ROG Spatha

Asus ROG Spatha
1199 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på ASUS Rog Spatha
TAGS
Asus
Gaming
mus
test

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S