Home » Mobiltelefon » Asus ROG Phone [TEST]: Gennemført gamingmonster i mobilformat
Asus ROG Phone [TEST]: Gennemført gamingmonster i mobilformat

Asus ROG Phone [TEST]: Gennemført gamingmonster i mobilformat

Share

Asus ROG Phone er det absolut bedste bud på en rendyrket spillemobil, vi har set. Ydelsen er forrygende, og udvalget af tilbehør er intet mindre end exceptionelt

Det er næppe mange, der vil hævde, at en smartphone er den ideelle enhed at game på. Men det er den, vi har ved hånden, og derfor ofte den vi ender med at bruge. Så når det nu engang er sådan, hvorfor så ikke optimere oplevelsen så meget som overhovedet muligt? Det er hvad, Asus har gjort med ROG Phone, som vi vist uden at overdrive godt kan kalde den vildeste gamingmobil lige nu.

Designet til gameren

Som det nu engang hører sig til, er ROG Phone designet med en vis portion gaming-lir. Det blanke glas og stål brydes af grafiske linjer, orange detaljer og en højttaler, der bevæger sig skråt ud fra bagsiden. Det er dog ikke værre end, at man godt kan være bekendt at gå med den, uden decideret at være gamertypen. Dog skal man så måske undlade at aktivere det lysende logo på bagsiden, der kan konfigureres i et utal af skiftende farver og bevægelser. Det er ikke just diskret.

Kamera og fingeraftrykslæser er fint integreret i det grafiske udtryk, og som sådan er det faktisk en ganske pæn telefon med porte til både analog lyd og USB C-opladning i bunden. Som en ret genial lille feature har Asus placeret ”AirTriggers” i hvert hjørne af skærmen, når den holdes horisontalt. Klem ind på disse, så fungerer de ligesom knapperne på en konsol.

Forrygende skærm

Ydelsen er selvsagt altafgørende i en gamingmobil, og her er der absolut heller ikke sparet på noget.

Skærmen er et specialoptimeret Amoled HDR-display med ultrahurtig 90 Hz opdateringshastighed, 1 ms responstid og ekstra højt farvespektrum.

Den støttes op af en Snapdragon 845-processor på hele 2,96 GHz med Adreno 630-grafik og en særlig GameCool-køler. Der følger endda en ekstra køleenhed med i pakken, der kan sættes bag på mobilen.

ROG Phone banker således langt de fleste smartphones af banen i rå ydelse, omend den på processorkraft mangler en smule i forhold til Huawei Mate 20 Pro. På grafikpower er den dog stort set uovervindelig, og det er da også det, der betyder mest, når du gamer.

Det er forrygende at se billederne blæse afsted ved fuld kraft uden at miste en eneste frame på den blændende flotte skærm. De indbyggede højttalere fuldender oplevelsen med et stort og bredt lydbillede.

Asus ROG Phone
  • Features
  • Ydelse
  • Skærm
  • Lyd
  • Batterilevetid
  • Design
  • Pris
5

Dommen

»Mobil gaming bliver ikke bedre. ROG Phone giver dig alle forudsætninger for at få det optimale ud af mobilspil, og med det forrygende udvalg af tilbehør behøves spilleriet ikke engang at begrænse sig til din smartphone. Den er dyr, men prisen er berettiget.«

Pris: Fra 6990 kr.
Skærm: 6” Amoled 18:9 (2160 x 1080 p) 90 Hz, 1 ms respons, HDR, 550 nits
Processor: 2,96 GHz Qualcomm Snapdragon 845 + Adreno 630
Ram: Op til 8 GB lpddr4X ram
Drev: 128 GB / 512 GB
Kamera: 2 x 12 MP (rgb + vidvinkel), F1.7 / 8 MP, F2.0 på front
Styresystem: Android 8.1 + ROG UI
Vægt: 200 g

Sending
User Review
0 (0 votes)
DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S