Asus ROG GL502VM-FY110T [TEST]: Kører godt – men til høj pris

Asus ROG GL502VM-FY110T [TEST]: Kører godt – men til høj pris

Share

Isoleret set gør Asus ROG det udmærket, men prisen er for høj

Denne maskine er en rendyrket gamingcomputer, og det er du ikke et sekund i tvivl om. Den mørke overflade, de orangerøde stafferinger rundt om samt et logo, der ligner noget, en samurai har lavet. Og med et GeForce GTX 1060M-grafikkort og Intel Core i7-processor er den parat til at afvikle ethvert seriøst action- eller sportsspil.

Asus ROG præsterer bedst på grafikken 

Asus-computeren klarer sig kun rimeligt i vores testsuite, men dykker vi ned i målingerne, kan vi konstatere, at den alene på grafikmålingerne ligger i den bedre ende af testen. Det bliver underbygget, når man tester med en række spil.

Se også:  Årets mest læste, nr. 3: Stortest af bærbare under 4.000 kr

Hvis du er på udkig efter en gamingcomputer med to harddiske, er Asus altså med i opløbet, og den har som de øvrige testdeltagere 256 GB ssd-lager og en 1 TB harddisk. Vægten på 2,2 kilo er bestemt også godkendt for en maskine af denne kaliber.

Men prisen på lidt over 12.000 kroner er altså i overkanten. Du kan få testvinderen Dell for mindre, og sammenligner vi Asus’en med andre gamingcomputere, kan du nøjes med 3000 kroner mindre for den gode Acer-maskine. Og den er i praksis næsten lige så hurtig til spil som Asus’en.

Asus’ lyd er meget klar i mellemtonen, men også lidt skinger i diskanten, og vi savner bas, så tilslut eksterne højttalere eller hovedtelefoner, når der skal spilles eller ses film.

Se også:  Dell Latitude 12 7280 [TEST]: Mange muskler i et lille kabinet
Til Asus’ forsvar skal vi pointere, at computeren rent faktisk kører rigtig godt.

Del denne