Home » Bærbar computer » Asus ROG G703GI [TEST]: Et gaming-monster uden hæmninger
Asus ROG G703GI [TEST]: Et gaming-monster uden hæmninger

Asus ROG G703GI [TEST]: Et gaming-monster uden hæmninger

Share

Med Asus ROG G703GI er alle muligheder åbne, når du vil spille på farten. Ydelse i topklasse, lynhurtig skærm og mekanisk
tastatur af fineste skuffe sikrer pc-gaming på højeste niveau, og så kan computeren også udgøre en bærbar VR-maskine og en Xbox

Som gamere er vi vant til at måtte træffe det svære valg mellem en god gammeldags stationær, en konsol eller en bærbar computer. Men måske er det slet ikke nødvendigt at vælge. Måske kan du få det hele på én gang.
Det giver Asus et ganske overbevisende argument for med ROG G703GI, som giver dig det hele samlet i én bærbar pakke.

Voldsomme kræfter

Først og fremmest er det selvfølgelig en bærbar til pc-gaming. Nogle gamere vil måske klø sig lidt i håret over at skulle erstatte det store skrummel af en stationær maskine med en bærbar. Men én fordel er, at du så får muligheden for at tage maskinen med dig, en anden er at ROG G703GI med stor sandsynlighed leverer en bedre ydelse end din stationære computer, også selvom der er tale om en forholdsvis ny af slagsen.

Når det gælder ydelse, er vi nemlig oppe i den absolut højeste klasse, og faktisk endda lidt højere. For udover at forsyne ROG G703GI med en splinterny Core i9-processor, så har Asus også overclocket den, så den spurter helt op i 4,8 GHz. Det samme har de gjort med hukommelsen samt det kraftfulde GeForce GTX 1080-grafikkort, der i sig selv har 8 GB-ramklodser indbygget. Med en lynhurtig ssd oven i hatten, så vi er altså oppe i en kaliber, hvor selv de allermest krævende gamere må kunne stille sig tilfreds.

Se også:  Asus opdaterer dobbelt-laptop med OLED og ny vippemekanisme

Den voldsomme power understreges da også af de to kæmpestore strømforsyninger (ja, begge to skal i samtidig!), der følger med.
Via Asus Gaming Center, der er tilgængelig ved klik på en fysisk knap over keyboardet, får du mulighed for at tøjle kræfterne og tilpasse ydelsen til dine behov.

Tastaturet er af fineste kvalitet med den helt rette vandring, og der er indbygget LED-lys, som kan skræddersyes, så det matcher dine spil.
Har du kompatibelt Asus-grej, som mus, hovetelefoner m.m., kan du lade farvetemaet gå igen over samtlige enheder.

Også lyden i computeren er i en klasse, du ikke almindeligvis forbinder med en bærbar computer. Der er bund, fylde og klarhed, og de fire indbyggede højttalere formår på imponerende vis at sprede lyden et pænt stykke ud over maskinens fysiske rammer.

Surround-indstillinger m.m. kan finjusteres via Sonic Studio III appen. Bruger du headset, er der her et rigt udvalg af muligheder for virtuel 7.1-kanals lyd, støjdæmpning, ekko-eleminering og stabilisering af mikrofonlyd.

Se også:  Asus ROG G15DH [TEST]: Spil og lir for hele galleriet
Vild opdateringsfrekvens

Den 17,3″ store skærm formår at kombinere ips-panelets klarhed og farvestyrke med en afsindig hurtig opdateringsfrekvens på 144 Hz, så du aldrig misser et splitsekund af spillet. Opløsningen er full HD, men ved at anvende de indbyggede Thunderbolt 3, Mini DisplayPort 4.1 og HDMI 2.0-porte, kan du fyre op i hele tre eksterne skærme med 4K-opløsning ved 60 Hz. Således udgør maskinen også et forrygende grundlag for et stationært setup.

ROG G703GI har desuden kræfterne og de fornødne specifikationer til, at du kan koble et Vive- eller Mixed Reality-headset til maskinen og køre det nyeste virtual reality-indhold.

Tag konsoloplevelsen med

Som om det ikke skulle være nok, så kan du via en dedikeret knap over tastaturet få adgang til Xbox Live-universet med mulighed for at spille Xbox Play Anywhere-titler. Der er endda indbygget Xbox Wireless-modul, så du kan tilslutte op til otte Xbox One-controllere uden behov for en ekstern dongle.

På den måde er der også mulighed for at tage konsoloplevelsen med på farten. ROG G703GI er uden for de flestes rækkevidde rent prismæssigt, men det er ikke desto mindre fascinerende at se, hvad der er muligt med en bærbar gaming-maskine lige nu, hvis du ikke sparer på noget. Asus beviser, at kun “the sky is the limit”.


Asus ROG G703GI
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4.5

Summary

Testholdet mener:

Vil du have kun én maskine til gaming uanset, om du spiller på udebane eller derhjemme, så bør ROG G703GI være øverst på listen. Hvis du altså har pengene. Der er stort set ikke noget, Asus’ gaming-
monster ikke kan, når det kommer til computerspil.

Teknisk set:

Asus ROG G703GI
Pris: 33.999 kr.
CPU: Intel Core i9-8950HK, 4,8 GHz
Grafikkort: Nvidia GeForce GTX 1080, 8 GB GDDR5X VRAM
Ram: 32 GB DDR4 2666 MHz
Lager: 512 GB ssd + 2 TB hdd
Dimensioner: 42,5 x 31,9 x 5,1 mm
Vægt: 4,7 kilo

 

TAGS
Asus
Gaming-tilbehør
Gamingbærbar

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S