Home » Stationær computer » Asus ROG G15DH [TEST]: Spil og lir for hele galleriet
Asus ROG G15DH [TEST]: Spil og lir for hele galleriet

Asus ROG G15DH [TEST]: Spil og lir for hele galleriet

Share

Asus satser stærkt på pc-gaming og overclocking med ROG-produkterne (Republic of Gamers-paraplyen). Denne pc er dog også en kompetent business-maskine

Denne testdeltager kan vi ikke rigtigt forestille os på et advokatkontor eller en anden virksomhed, hvor slips er mere almindelige end sneakers. På den anden side vil Asus ROG G15DH blive modtaget med begejstring af gamende teenagere, hvis den lander på en hjemmearbejdsplads – og husets unge får lov at bruge den.

Bag de kulørte lamper og de lirede former banker der nemlig et stærkt og pålideligt hjerte, som det også vil være skønt at have til rådighed, når der skal arbejdes seriøst med avanceret grafik, højopløst video og andre hardwarekrævende opgaver.

Se også:  Bærbare pc'er [STORTEST]: Stærke og robuste bærbare til det hybride jobliv

G15DH har tre unikke egenskaber i denne test. For det første har den ikke en Intel-cpu, men en overclocker-favorit, AMD Ryzen 5 3600X, med seks kerner og en clockfrekvens på 3,8 GHz, der kan tunes op til 4,4 GHz. For det andet er grafikkortet et hidsigt NVidia GeForce RTX 2060 Super med 8 GB ram og en separat prislap på omkring 40 % af den samlede investering i maskinen.

Sløv Wi-Fi

Denne hardware sikrer topkarakterer i PassMarks CPU Mark- og 3D Mark-test, men totalt ligger Asus et mulehår bagefter ADesk i begge vores benchmarks. For det tredje har Asus spenderet hele 1 TB lagerplads – dobbelt så meget som de to andre sammenlignelige testdeltagere. Det forslår ikke alverden til en filmsamling, men vil ellers være rigeligt til dokumenter, fotos og musik på langt de fleste hjemmearbejdspladser.

Se også:  Sådan bygger vi AODs nye reference-pc trin for trin

Mere overraskende er Wi-Fi 5-netværkskortet, som kommer ud med en fin pingtid på 8 ms, men skuffer til både download og upload ved henholdsvis 88 Mbps og 82 Mbps. 

I bedste gamer-stil kan RGB-lyset på fronten personaliseres – eller slukkes helt. Det er også muligt at opsætte fire gaming-profiler til forskellige spil.

Til trods for de mange kræfter er pc’en. Ved hård belastning bliver blæserstøjen dog hørbar.


TAGS
arbejds-pc
Asus
erhverv
pc

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S