Home » Bærbar computer » Asus ROG Flow X13 [TEST]: Alsidig hybridmaskine
Asus ROG Flow X13 [TEST]:  Alsidig hybridmaskine

Asus ROG Flow X13 [TEST]: Alsidig hybridmaskine

Share

Asus kompakte maskine er på flere måder en ideel Windows 11-bærbar, med gode features til både arbejde og gaming

Udgangspunktet er i orden. Hvad kunne være mere ideelt til Windows 11 end en kompakt maskine, der er gearet til gaming og samtidig designet, så den kan klare hverdagens produktivitetsopgaver på farten?

Diskret gamer

Maskinen er kompakt og velkonstrueret. At der er tale om en bærbar fra Asus’ gaming-serie, tænker man ikke over. Den er helt blottet for bling (udover, at du kan indstille den hvide baggrundbelysning i tasterne til at pulserere eller blinke). Du kan derfor fint tage den med til forretningsmødet uden at vække opsigt.

Tastaturet er også skabt, så det egner sig både til gaming og kontorarbejde. Det har en hurtig respons og tilpas dyb vandring til, at både tekstskrivning og spil føles behageligt. Touchpad’en er også udmærket, men ikke så stor, som vi har set på andre Asus-maskiner på det seneste.

Se også:  Asus ExpertCenter AIO [TEST]: Hurtig alt-i-en'er med en ekstra skærm
To typer skærm

Der er fingeraftrykslæser i powerknappen, en optimal placering, men det havde nu været fint, hvis også ansigtsgenkendelse var implementeret i webkameraet. Det er det ikke. Webkameraet er af en ret skrabet kvalitet.

Udvalget af tilslutninger er begrænset, men velvalgt, dog havde HDMI 2.1 været fint. Asus giver mulighed for at vælge mellem, om du vil have 4K-skærm eller FHD-skærm med 120 Hz. Det er godt tænkt, da de, der vil arbejde med foto og grafik, formentlig vil hælde til 4K, mens gamerne vil foretrække 120 Hz.

Vi testede med FHD, 120 Hz. Der er tale om en udmærket ips-skærm med touch, som leverer levende farver og god skarphed, men kan give problemer med genskin, da man har valgt en glinsende overflade.

Se også:  Guide: Få Windows 11 på en ældre pc

Lyden i de små højttalere er imponerende, i hvert fald hvis du afspiller Dolby Atmos-materiale. Det er lykkedes at implementere den virtuelle surround-teknologi på overbevisende manér.

Skuffer på ydelsen

Med Ryzen 9-processor og GeForce RTX 3050 Ti-grafikort er der være kræfter til stort set alt. Det er endda muligt at tilslutte eksternt grafikkort via ROG XG-stikket.

Lager og ram yder ikke overvældende. Batteritiden er anstændig, men afhænger af, hvilke skærm- og grafikindstillinger du kører.

 


TAGS
Asus
Laptop
windows 11

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S