Home » Hovedtelefoner og højttalere » Asus ROG Delta [TEST]: Headset til den audiofile gamer
Asus ROG Delta [TEST]: Headset til den audiofile gamer

Asus ROG Delta [TEST]: Headset til den audiofile gamer

Share

Asus ROG Delta er et gamingheadset, der ikke blot prismæssigt hører til i de højere luftlag, det har også kvaliteter, der adskiller sig fra konkurrenterne, hvilket er en fordel i et konkurrencepræget marked

Det store showstykke, og det, der virkeligt skiller ROG Delta ud fra mængden, er den anvendte ESS ES9218 SABRE DAC. Her er det på sin plads med en tilføjelse, for der er ikke en DAC, men hele fire DACS, der arbejder sammen for at skabe den optimale lyd i dette headset.

Imponerende lydkvalitet

Det er i hvert fald et langt stykke hen ad vejen med til at definere den overbevisende lydkvalitet, som ROG Delta står for. Signal til støjniveauet angives til imponerende –127 dB, hvilket sikrer en krystalklar gengivelse, der i hvert fald teoretisk adskiller sig fra konkurrenterne.

Se også:  Vilde specs til fornuftig pris: Her er Asus' nye Zenbook 14X

De anvendte 50 mm neodymium drivere spiller selvfølgelig også en rolle for det samlede lydbillede. Lad det være sagt med det samme, når det kommer til lydkvalitet, hører headsettet så afgjort også til blandt de bedste gamingheadset, vi har hørt.

Vi har kun roser tilovers for lydkvaliteten i gaming-regi, lyden står skarpt og præcist. Det lyder dynamisk og sammenhængende, og basniveauet giver den ekstra dimension, som vækker spillene til live. Hvad der virkeligt imponerer er det samlede lydbillede, hvor headsettet er ekstraordinært til at separere diverse lyde i spillet, så man får alle detaljer med. Lydkvaliteten gør også, at musik såvel i spil som almindeligvis lyder bedre end i de fleste gamingheadsets.

Se også:  Asus ROG G15DH [TEST]: Spil og lir for hele galleriet
Skift ørepuder

ROG Delta er også god komfortmæsssigt, omend de ikke er førende på området. Det karakteristiske ved headsettet er de D-formede ørekopper, der faktisk sidder ganske godt på ørerne efter lidt tilvænning, i hvert fald hvis ens ører ikke er til den store side.

Asus ROG Delta
4.5

Dommen

1549 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Asus
ROG

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S