Home » Skærm » Asus PB287Q
Asus PB287Q

Asus PB287Q

Share

Asus PB287Q har mange fine kvaliteter herunder eye care-teknologi, der bevirker, at skærmbilledet ikke flimrer, hvilket skåner øjnene ved længere tid foran skærmen

Touchbetjening understøttes ikke, hvilket bringer den på linje med alle deltagerne her i testen. De forholdsvis smalle skærmrammer rager et stykke frem i forhold til panelet. Det matte sorte plast får skærmen til at fremstå solid, hvilket konstruktionen også er. Det er ikke den mest sprællende skærm, men den er til gengæld ergonomisk, hvilket man også kunne ønske sig det med højdejustering, rotation og pivotering.

Kvalitetsmæssigt velbygget skærm med gode ergonomiske egenskaber. Måske ikke den mest sprællende skærm, men godt med tilslutningsmuligheder.

Se også:  Ny 4K-skærm vil vise konsoller fra deres bedste side

Der er pænt med tilslutningsmuligheder uden at imponere. Her er ikke USB-porte, til gengæld er der indbygget 2x 2 watt højttalere i skærmen. Lyden er udmærket, men ikke så potent som i Philips skærmen.

Med QuickFit kan man let se fotos og dokumenter på skærmen i original størrelse. PB287Q anvender et TN-panel med en mat overflade og en skærmopløsning på 3840 x 2160 pixel, features den deler med de resterende tre skærme.

Skærmen er, højst usædvanligt for et TN-panel, i stand til, at vise 1,07 milliarder forskellige farver. Skærmen er lysstærk med ret gode kontrastniveauer og farveovergange, som virker en hel del blødere end vanligt for et TN-panel. I forhold til et ips-panel mangler farverne den sidste glød. De virker sammenligneligt lidt afdæmpede. Men bestemt en rigtig flot skærm med et flot billede.

Se også:  Vælg den perfekte skærm til grafisk arbejde og fotoredigering

De sædvanlige kendetegn med dårlige betragtningsvinkler er tilstede her, som de er på alle testens skærme. Responstiden er 1 ms, skærmen virker også hurtig i spil, hvor brugeroplevelsen hovedsageligt bremses af grafikkortets formåen i 4K-opløsning.

Spiloplevelsen er virkelig flot i 4K-opløsning med de ekstra detaljer – vel at mærke ved 60 Hz via displayport. Menuen er forholdsvis omfangsrig med eksempelvis otte skærmmodi, betjeningen af menuen sker lidt akavet på bagsiden af underste skærmramme.


Asus PB287Q
  • Billedekvalitet
  • Elforbrug
  • Features
  • Pris
4

Alt om DATA siger

En rigtig god TN-skærm der – for-uden et flot skærmbillede i uovertruffen 4K-opløsning – har gode, generelle billedegenskaber. Den har et roligt billede, egner sig fint til spil – med 4K-forbehold for grafikkortet – og ergonomien er i top.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
4K
Asus
skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S