Home » Bærbar computer » Asus N56VZ
Asus N56VZ

Asus N56VZ

Share

Asus N56VZ er en bærbar med mange dyder og findes som de fleste bærbare i mange konfigurationer.

Den testede model anvender en Intel Core i7-3610QM quad core-processor på 2,30 GHz, hvilket gør den til testens svageste. Det er dog småting og ikke noget, man vil mærke meget til i hverdagen. Det skal bemærkes, at den kom med Windows 7 installeret, men da den sælges i dag med Windows 8, har vi set bort fra det punkt. Det kan dog ikke udelukkes, at enkelte målinger er blevet påvirket af dette.

Der er tale om en 15,6″-bærbar med en virkelig flot og lysstærk 1920 x 1080 pixel-skærm, der står flot, da den har en mat overflade, som ikke lider under refleksioner. Konstruktionen er meget solidt udført, med en chassis-inderside, der leder tanken hen på aluminium.

Se også:  Spar over 13.000 kroner på en stærk Windows-bærbar

Designet er behagelig enkelt og skærmen solidt monteret skærm. For det meste siger N56VZ ikke så meget. Den bliver heller ikke ret varm på indersiden. Dens største force er multimedieanvendelse. Der er Blu-ray-drev, og lydsiden med Bang & Olufsen er virkelig god af en bærbar at være. Der medfølger sågar en ekstern lille subwoofer, som giver en anelse mere dybde i lydgengivelsen.

Processoren er stærk og grafikkortet glimrende, uden at der er tale om en egentlig gamingcomputer. Det svage punkt ydelsesmæssigt er harddisken, som er den svageste blandt de fem egentlige deltagere. Det må være, derfor PCMark-scoren falder så dårligt ud, for processoren og grafikkortet er ikke dårlige. Batterilevetiden er slet ikke ueffen for en så kraftfuld bærbar computer.

[pt id=’2027634′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Ikke uden en vis elegance. Chassiset med de indbyggede kontraster har et udmærket tastatur og en stor touchpad af den gode slags.”‘]

Ikke uden en vis elegance. Chassiset med de indbyggede kontraster har et udmærket tastatur og en stor touchpad af den gode slags.


Asus N56VZ
  • Batterilevetid
  • Skærm
  • Ydelse
  • Features
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Asus
Bærbar computer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S