Home » Bærbar computer » Asus G74Sx 91111V
Asus G74Sx 91111V

Asus G74Sx 91111V

Share

Det er ikke for meget at betegne denne Asus G74Sx-gamingbærbare som den blide kæmpe

Det er en 17,3″-bærbar, opløsningen er på 1.920×1.080 pixels. Skærmen har en fornuftig høj lysstyrke og et godt billede. Den er først og fremmest ikke af glaretypen, så man bliver ikke generet af uønsket lysindfald.

Ud over dette er der tale om en bærbar, der kan afspille 3D via Nvidia 3D vision kit. Der medfølger en 3D-brille. Uheldigvis manglede det medfølgende usb-kabel, så brillen kunne lades op. Det stealthlignende design er overordnet meget tilbagelænet af en gamingbærbar at være. Stilet, er nærmere betegnelsen.

Den er dog meget stor, men den svage kileform og den virkelig bekvemme håndledsstøtte med gummiagtige kvaliteter gør brugen behagelig. I det hele taget er der kræset for brugervenligheden. Tasterne er baggrundsbelyste i variabel grad, de har en behagelig overflade, der giver god kontakt og generel god feeling.

Se også:  Microsoft Surface Laptop 4 [TEST]: Strømlinet Windows-laptop

Touchpad’en er behageligt stor og let at anvende og med nogle af de mest blødt fungerende og dog faste museknapper, undertegnede er stødt på. Batterilevetiden overraskede i positiv retning, og det er samtidig testens bedste i forhold til databåndbredde for WiFi.

Heller ikke her væltes der i tilslutninger, men der er dog også her blu-ray-drev. Man kan høre G74Sx i brug, men det er normalt en sagte brummen. Den larmer eller varmer ikke så voldsomt. Når den gør, ledes varmen bagud væk fra brugeren.

Der sidder samme GeForce GTX560M som i Toshiba’en, men brugen af ssd til operativsystemet gør denne bærbare meget responsiv. Der findes en knap, hvorved man hurtigt kan skifte mellem de forskellige tilstande, som computeren understøtter.

Se også:  Lenovo Yoga Slim 9i [TEST]: Muskuløs bærbar klædt i læder


Asus G74Sx 91111V
  • Batterilevetid
  • Skærm
  • Ydelse
  • Features
  • Pris
4

Alt om DATA siger

En gamingbærbar, der er svær ikke at holde af: hurtig, relativt elegant og samtidig ret tyst for typen. Skærmen er dejlig og 3D-understøttelsen endnu et plus. Prisen afskrækker nok de fleste.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Asus
Laptop

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S