Home » Bærbar computer » Asus Chromebook Flip C302C [TEST]: High end Chromebook sætter barren højt
Asus Chromebook  Flip C302C [TEST]: High end Chromebook sætter barren højt

Asus Chromebook Flip C302C [TEST]: High end Chromebook sætter barren højt

Share

Normalt er Chromebooks kendetegnet ved at have en meget basal funktionalitet og en tilsvarende lav pris. Men ind i mellem er der som her tale om en bærbar, der sprænger rammen

Asus Chromebook Flip C302C skiller sig ud fra mængden af Chromebooks, den koster en del mere, end hvad man er vant til at skulle betale for en Chrome-book.

Det er der så også gode grunde til, hvilket vil blive belyst senere. Som alle andre Chromebooks baserer C302C på Chromium operativsystemet, og brugsmønsteret er kraftigt rettet mod internetbaserede programmer, der afvikles i Chrome-browseren.

Hardwaren hører derfor til i den beskedne ende af skalaen, hvilket ikke er negativt for bruger-oplevelsen, da operativsystemet og brugsscenariet kræver meget mindre af hardwaren end eksempelvis Windows.

Den lille eMMC på 32 GB ville blive betegnet som latterlig lille på en Windows-bærbar, men fordi det meste brug er lagt an på onlineafvikling, er det passende her.

Se også:  Asus Zenfone 8 [TEST]: Endelig en stærk Android der kan være i bukselommen

Chromebooks er også sikre og ukomplicerede, typen har derfor opnået stor udbredning i forbindelse med undervisningsformål.

De interessante forskelle

Nok er Flip C302C en Chromebook med alt, hvad det indebærer, men den for typen høje pris bunder også i noget håndgribeligt.

Den er først og fremmest yderst velbygget. Grundlæggende er der tale om et anodiseret aluminumskabinet med håndledsstøtte af matchende plastmateriale. Samlinger og materialekvalitet holder også en flot standard.

Men en af de ting, der adskiller Flip C302C fra hovedparten af Chromebooks, er for det første, at den er udstyret med en touchskærm. Det andet er, at den bærbare er en 2-i-1-konstruktion.

Se også:  PC-skærme i storformat [TEST]: Kom op i format

Det gør, at man kan anvende den som traditionel bærbar, den kan anvendes i telt modus, og så kan skærmen vippes 360 grader således, at man kan benytte den som tablet.

Med en vægt på 1,20 kg er den heller ikke så tung, at man mister lysten til at bruge den som tablet.Et andet stort plus ved Flip C302C er, at den understøtter brugen af Android-apps. Det vil sige, at man kan downloade og bruge alle de apps, som er tilgængelige på Google Play.

Det øger brugerens mulig-heder betragteligt, og på nuværende tidspunkt er det langt fra en selvfølge, at ens Chromebook understøtter Android-apps.

Den bærbare er udstyret med to USB 3.1 Type-C generation 1-porte, og en SD-kortlæser hvilket er ganske udmærket for typen.

Asus Chromebook Flip C302C
  • Ydelse
  • Batterilevetid
  • Features
  • Skærm
  • Pris
4.5

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»Søger du en Chromebook i high end-klassen, er Flip C302C en selvskreven kandidat. Den klarer opgaverne fornuftigt, har en virkelig flot skærm, kan anvendes som tablet, understøtter Android-apps, og batterilevetiden er flot.«

Nøgletal
Pris: 5699 kr.
Skærmstørrelse: 12,5”
Skærmopløsning: 1920 x 1080 pixel
Processor: Intel Core m3-6Y30
Grafikkort: Intel HD Graphics 515
Ram: 4 GB lpddr3
Drev: 32 GB eMMC ssd
Tilslutninger: 2x USB 3. 1. gen, 1x SD-kortlæser, audio kombi stik

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Asus
hybrid bærbar
multifunktion-bærbar
tablet-computer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S