Home » Bærbar computer » Asus C200MA KX003 Chromebook
Asus C200MA KX003 Chromebook

Asus C200MA KX003 Chromebook

Share

Asus C200MA KX003 Chromebooken er testens absolutte letvægter

Blot 1,15 kg vejer denne Chromebook. Sammen med de beskedne dimensioner, gør det den yderst egnet til at tage med sig, hvor end turen går hen.

Batterilevetiden er det stærkeste enkeltkort denne Chromebook kan fremvise, med 13 timer og 14 minutter lander den på en sikker andenplads i testen, hvad batterilevetid angår.

Konstruktionen er udført i plast, hvilket går igen for alle deltagerne. Her i en ret elegant blanding med det grålige chassis og det sorte fra skærmlåget. Kvaliteten virker til at være fin.

Lille og velbygget Chromebook der næsten ingenting vejer. Den er meget mobil, og batterilevetiden understøtter denne egenskab.

Se også:  Asus lancerer 16" OLED-laptops med heftige specifikationer

Skærmen har en opløsning på 1366 x 768 pixel, hvilket i dette tilfælde kan oversættes til 135,1 PPI. Skærmbilledet på denne glare-skærm er således fornuftigt detaljeret, men lidt følsom overfor lys.

Ligesom skærmen fra Acer er der tale om et TN-panel, hvilket specielt kan ses på de vertikalebetragtningsvinkler, der er dårlige. Man skal sidde præcist for at nyde skærmen, her hjælper det, at skærmen kan vippes ret meget bagover, i øvrigt som hos Acer.

Skærmen har rimeligt gode kontrastniveauer, og den har en varmere glød end flere her i testen.

Den er udstyret med en Intel Celeron N2830 dual core processor på 2,16 GHz, der kan øge hastigheden til 2,41 GHz. Den bærbare har lidt mere overskud end Tegra-modellerne, når man begynder at åbne flere faneblade. Den scorer da også bedre end denne i benchmarkprogrammet.

Se også:  Vilde specs til fornuftig pris: Her er Asus' nye Zenbook 14X

Tastaturet er ganske fornuftigt, når man tager den beskedne størrelse i betragtning, tasterne har en mellemlang vandring, men man kan dog savne lidt feedback fra tasterne. Clickpad er fin og giver ikke anledning til kommentarer.

Man skal vænne sig til fraværet af de gængse funktionstaster, i stedet findes her som på alle Chromebooks gængse Chrome OS kommandoer, som styring af lysstyrke med mere.

Udstyrsmæssigt er der 802.11ac netværkskort, hvilket gælder alle deltagerne. En fornuftig Chromebook til prisen.


Asus C200MA KX003 Chromebook
  • Batterilevetid
  • Skærm
  • Ydelse
  • Features
  • Pris
4

Alt om DATA siger

Lille og kompakt Chromebook der næsten ingenting vejer. Man får en relativ godt ydende Chromebook for pengene. Skærmen har sine fordele, og batterilevetiden er med til at gøre den til et af de mest mobile bud på en Chromebook her.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Asus
Chromebook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S