Home » Hovedtelefoner og højttalere » Prisstærkt gaming-headset i bæredygtigt design
Prisstærkt gaming-headset i bæredygtigt design

Prisstærkt gaming-headset i bæredygtigt design

Share

Astro Gaming A10 Gen 2 har ikke kun lydkomponenter til at sikre dig sejren i dine konsolspil. Headsettet er også skabt i bæredygtigt design og sælges til en rimelig pris

Med en vægt på kun 246 gram er A10 Gen 2 let nok til at have på en hel dag. A10 Gen 2 passer til en bred vifte af mennesker, men headsettet er designet og optimeret til mindre hovedstørrelser. Ørepuderne i memoryskum og den polstrede hovedbøjle giver en let og komfortabel følelse.

A10 Gen 2 er et af Astro’s mest bæredygtige gaming-headset, som tilmed er CarbonNeutral-certificeret. Det betyder, at vi bestræber os på certificerede kulstofkompensationer af høj kvalitet for at produktets kulstofpåvirkning ligger på nul. Plastdelene indeholder minimum 35 procent post-consumer plast, og papiremballagen kommer fra FSCTM-certificerede skove.

Se også:  Epos klar med nyt flagskib indenfor gaming-hovedtelefoner
Fleksibelt og prisvenligt

Det nye A10 Gen 2-headset kommer i fem farvevarianter, sort, hvid, mint, grå og lilla og headsettet har flere små detaljer, herunder venstre og højre punktskriftsindikatorer for dem med synshandicap.

“Med det nye A10-headset har vi konstruere et produkt specifikt til den nye generations ønsker og behov. Vi har lavet adskillige forbedringer i ydeevne og funktion samtidig med, at vi har skabt et headset, der er let, behageligt og fleksibelt til nutidens mange spilscenarier. Det er tilgængeligt i en række skrappe farver for, at man kan afspejle individuel personlighed og stil. Vigtigst af alt er vi i stand til at gøre det på en måde, der er bæredygtig for planeten og vores samfund,” siger Peter Kingsley, marketingchef hos Logitech G.

Se også:  Rovdyr med det hele – op til 64 GB ny ram-hukommelse

A10 Gen 2 skal levere stor gaming-lyd, takket være specialudviklet 32 mm Astro Audio dynamisk driver. Den integrerede boommikrofon kan vippes op for at mute, hvis man ikke vil forstyrres, og ned for kommunikation via 6,0 mm ensrettet mikrofon.

Der er tale om et kablet headset, der fungerer både til Xbox, PlayStation og pc.

Astro A10 Gen 2 har en vejledende pris på 449 kroner.


TAGS
Gaming
Gaming-headset

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S