Home » Smart hjem » Askos nye vinkøleskab er integreret med Vivino
Askos nye vinkøleskab er integreret med Vivino

Askos nye vinkøleskab er integreret med Vivino

Share

Der er direkte adgang til information om smagning, opbevaring, drikkeklarhed og meget mere i appen til Askos nye vinkøleskab, som har direkte adgang til Vivino

Hjemmets enheder skal på nettet, hver og en. Ikke mindst vinkøleskabet, der i Askos nye model er forsynet med Wi-Fi-forbindelse, så du kan holde øje med temperaturen og meget andet via den tilhørende mobilapp.

Appen er direkte forbundet til den populære vintjeneste, Vivino. så du kan tilgå information om smagning, opbevaring, drikkeklarhed og meget mere. Du skal blot scanne hver flaske med din mobiltelefons kamera. Det giver dig også mulighed for at holde styr på, hvilke vine du har liggende.

Se også:  Virksomheder frygter IoT-enheder på hjemmekontorer – for eksempel kæledyrsdimser

Vintage møder moderne

Vinskabet trækker på de nordiske designtraditioner med sit minimalistiske udtryk. Det teleskopiske hyldesystem i træ og klassiske design har vintagelækker kridttavleskilte, som du kan bruge til at mærke din egen samling.

Der er et kontrollerbart LED-lyssystem samt et adskilt serveringsområde i skabet, hvor der er plads til glas og redskaber. Du har også mulighed for at vælge en baggrundsfarve til serveringsområdet, så̊ du enten kan matche dine omgivelser eller skabe en særlig stemning.

Vinskabet indeholder tre individuelt kontrollerbare temperaturzoner, ren kulfiltreret luft, kompressor i høj kvalitet, der er stort set vibrationsfri og lavet med glas, der beskytter flaskerne mod UV-lys. Vinskabet har kapacitet til at opbevare en stor samling på op til 190 flasker.

Se også:  Musikstreamere [STORTEST]: Få smart musikstreaming i dine gamle højttalere


TAGS
asko
smart hjem
vinkøleskab
vivino

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S