Home » TV » Verdens fem bedste fladskærme
Verdens fem bedste fladskærme

Verdens fem bedste fladskærme

Share

Vinderen koster cirka det samme som du skal give for en ny Peugeot, i England

Der findes næsten lige så mange forskellige fladskærme som der findes tv-programmer. Desværre er det ikke helt let at finde ud af hvilke der duer til noget, og hvilke man skal holde sig fra. Men hvis du har mod på at hive den helt store tegnebog op, så har engelske techradar.com nogle bud på hvor du får det bedste fjernsyn.

Sitet har set på alle de fladskærme som har besøgt deres testbænk, samlet de fem mest fantastiske og kåret det tv som er allerbedst. Og måske er det tilfældigt, men det ser i hvert fald ud til at pris og kvalitet hænger uløseligt sammen.

Se også:  LG Tone Free FN7 [TEST]: Selvrensende øretelefoner

Det bedste fjernsyn som de kloge hoveder har haft fat i er fra Sharp. Det hedder LC-52XS1E og koster det samme i England som en ny Peugeot 206. Men det er også det tyndeste masseproducerede lcd-tv i verden, med en tykkelse på 2,3 centimeter. Alligevel leverer det fremragende billeder, men til en pris på den trælse side af 75.000 kroner er det måske ikke så mærkeligt.

De fire følgende pladser på top-5 listen bliver alle samme optaget af plasmaskærme fra Poineer, hvis Kuro-serie allerede har slået sig fast som den bedste blandt plasmaskærme.

Listens nummer to er Pioneers Kuro KRP-600A, der med en pris på 37.000 kroner koster cirka det halve af Sharps model. Nummer tre er Kuro KRP-500A, der er nede i mere menneskelige 18.000 kroner. Det er stadig mange penge, men men hvis det vitterligt er verdens tredjebedste tv, som Techradar påstår, så er det måske alligevel ikke så galt.

Se også:  LG UltraFine Ergo 27UN880-B [TEST]: Pladsbesparende og ergonomisk

Du kan læse mere om hvert enkelt tv og se listens sidste to fjernsyn hos Techradar.com.


TAGS
fladskærm
LCD-tv
LG
Pioneer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S