Home » TV » Samsungs supertynde led-tv er i Danmark
Samsungs supertynde led-tv er i Danmark

Samsungs supertynde led-tv er i Danmark

Share

De nye led-skærme er bare tre cm tykke og kommer i størrelser fra 32 til 55 tommer

De store klodsede gammeldags lcd-fladskærme får konkurrence fra næste måned hvor Samsung introducerer deres led-baserede lcd-fladskærme. Fordelene ved led-oplysning af lcd-skærmene er mange. Blandt andet er strømforbruget markant mindre, og så er skærmene så flade at de reelt ikke fylder mere på væggen end en billedramme.

Skærmen er bare tre centimeter tyk og det medfølgende ophæng skubber kun skærmen halvanden centimeter ud fra væggen. Der skal bare én skrue i et rundt ophæng, og så kan tv’et hænge der i en medfølgende kevlar wire.

Se også:  Samsungs nye earbuds spiller musik i hi-res-kvalitet

Der kommer tre nye serier af Samsung led-tv til Danmark, de understøtter alle mpeg4 formatet. 6-og 7-serierne har fuld hd 100Hz paneler i alle modeller. Der er fire hdmi-indgange og begge serier kommer til Danmark i april.
6-serien kommer i tre størrelser, 32″ 40″ og 46″.

Samsung regner med at den mellemste model vil få en startpris på 13.999 kroner. 7-serien har desuden Samsungs Medi@2.0 funktion, der betyder at tv’et blandt andet kan sluttes direkte til internettet, og trådløse lagerenheder. Og så kan 7’eren fås helt op til 55″ i størrelse. Prisen på en 40″ kommer til at debutere ved 15.999 kroner.

8-serien kører ved 200Hz og kan fås i 40″ og 46″ udgaver, men ligner ellers de to andre serier. Den kan først fås i Danmark til juni og priserne er stadig hemmelige.

Se også:  Samsung The Frame [TEST]: En nydelig ramme om din tv-oplevelse

Et led-tv på 55″ bruger den samme mængde strøm som et traditionelt lcd-tv på 32″ eller cirka 40 procent mindre sammenlignet med et lcd-tv med traditionel lysrørbaseret teknologi, og er fremstillet uden brug af kviksølv. Samsung vil i alt lancere 80 nye fjernsyn, både led og lcd, i løbet af foråret.


TAGS
fladskærm
led
led-tv
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S