Home » Bærbar computer » Laptop for ladies
Laptop for ladies

Laptop for ladies

Share

Ned i vægt og ned i størrelse – HP har lanceret en klejn
designer-netbook, der skulle henvende sig til det kvindelige segment.
Det er der dog delte meninger om

Og lad det være sagt med det samme: Jeg tror ikke, at den røde farve og det blomstrede design på HP’s Mini 1000 Vivienne Tam Special Edition får ret mange mænd op i det røde felt af begejstring.

Jeg er nok heller ikke den rette til lige netop så ”kvindelig” en sag. Men tilhængerne findes i stor stil, bare her på forlaget lød der begejstring over Mini’ens udseende: ”Jeg vil KUN have den, fordi den er blomsterudsmykket,” udbrød T3’s kvindelige layouter – til det kan jeg sige: ” Jeg vil netop IKKE have den, fordi den er udsmykket med blomster”. Men jeg var ene om holdningen, for flere andre af pigerne på kontoret næsten hvinede af fryd over Mini’ens design og udseende. Sådan er vi så forskellige, og som vi ved, så er det jo ikke udseendet, der tæller, men det der er inden i.

Og hvad er der så inden i? Ikke noget dvd-drev i hvert fald… Men det er heller ikke vanvittigt vigtigt, og en fin underprioritering synes jeg. Jeg vil hellere have en tyndere og lettere netbook, som jeg kan sætte en usbnøgle i, i stedet for at skulle gå op i størrelse og vægt (og det er der jo ingen af os kvinder, der ønsker vel?).

Der sidder en strømbesparende Intel Atom N270-processor i, så man burde kunne forvente en fornuftig batterilevetid, samt 1GB hukommelse, 2 usb-porte, ethernet-port og de vanlige stik til mikrofon og hørebøffer. Mini’en leveres med Windows XP.

Mini’en har 92% af normal tastaturstørrelse, hvilket virkelig kan mærkes. Man sidder ikke og fumler rundt på tasterne og rammer flere på én gang. Til gengæld er touchpad’en en tilvænningssag. Det første stykke tid vil ens fingre meget gerne ramme kanten oven over, men det kommer man nogenlunde hurtigt efter.

Widescreen-skærmen på 10,1 tommer er også en fin størrelse, og jeg må indrømme, at på trods af farven og udsmykningen, så er der ingen tvivl om, at netbooken er fantastisk at have med sig rundt. Den vejer næsten ingenting (1.02 kg), fylder næsten ingenting (333x110x295mm) og koster næsten ingenting – eller… den koster lige en krone under 4.000 kroner.

Hvis du er faldet for designet kan du fuldende stilen med en tilhørende taske, mus og tørklæde til dig selv, så du matcher din netbook. Sødere bliver det næppe. HP Mini 1000 Vivienne Tam Special Edition kommer på gaden her i denne uge.


TAGS
hp mini
netbook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S