Home » Internet » Michael Jacksons død giver eksploderende musiksalg
Michael Jacksons død giver eksploderende musiksalg

Michael Jacksons død giver eksploderende musiksalg

Share

Både i musikbutikken iTunes og hos TDC Play er den nu afdøde popkonges musik i høj kurs

Michael Jackson blev erklæret død i nat dansk tid, men allerede nu vil danske musikfans mindes The King of Pops lyd. Hos TDC’s musiktjeneste PLAY har nyheden om Jacksons død udløst et regulært stormløb, der har banket Michael Jacksons musik op som nummer to på download-listen i løbet af få timer

– I reglen udvikler vores hitlister sig jo mere roligt, men her ser vi virkelig noget helt usædvanligt. I løbet af et halvt døgn er Michael Jackson hamret op som nummer to på vores downloadliste. Den hastighed har vi aldrig tidligere oplevet. Det siger TDC‘s musikdirektør, der forunderligt nok selv hedder det King of Pop-klingende Mikael Jensen.

Se også:  TDC testet som Danmarks bedste mobilnet

Også i Apples musikbutik iTunes er kongen populær. Således er både album nummer 3, 4, 5 og 6 på listen over de mest populære albums lige nu, signeret Michael Jackson.

Det mest populære album er stadig Jacksons Thriller fra 1982, som er det bedst sælgende musikalbum nogensinde – og det ser ud til at lægge flere alen til den føring i de kommende timer og dage. Det 42 minutter og 19 sekunder lange album er solgt i mellem 100 og 109 millioner eksemplarer indtil nu.

– Når vi ser på hele top 50 på PLAY, står Michael Jackson bag hele 11 af pladserne. Jeg er ret sikker på, at med den hastighed, vores kunder henter hans musik, er det kun et spørgsmål om tid, før han kommer op som nummer 1. Det bliver interessant at følge, lyder det fra TDC’s Mikael Jensen.

Se også:  TDC og Microsoft i samarbejde om hybride arbejdspladser


TAGS
download
iTunes
TDC

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S