Artic freezer 7 pro [TEST]: Billig men effektiv

Artic freezer 7 pro [TEST]: Billig men effektiv

Share

Her har vi testens mindste og billigste køler. Artic Freezer 7 Pro er ideel, hvis pladsen er trang, og komfort er vigtig. Den leverer ikke den bedste ydelse, men den giver alligevel stilfærdig, effektiv køling.

Arctic var oprindelig et af de store navne, der gik ind for stilfærdige cpu-kølere, men denne seneste udgave er en beskeden forestilling. Med en ventilator på blot 92 mm og en lillebitte køler på 126,5 x 104 x 58 mm kan den finde plads i stor set ethvert kabinet.

Den er også vidunderlig enkel at installere. Det er den eneste af disse kølere, der ikke kræver, at man fjerner bundkortet, idet den ikke har nogen bagplade. I stedet bruger den et monteringssystem, der minder om Intels standardkøler, hvor man skubber plastikstrips gennem de eksisterende huller i bundkortet og deler dem med endnu et stykke plastik, så strippene griber fat.

Det er ikke en montering, der er nær så sikker som hos de andre kølere, men når man tager den minimale størrelse og vægt i betragtning, er den solid nok. Det siger sig selv, at med den størrelse kan denne køler ikke konkurrere med de tunge drenge, men det lykkedes den dog at holde vores pc et pænt stykke under 70 grader. Med 36,5 dB er den langt den mest støjende i testen, men set under evighedens synsvinkel er det alligevel en meget stilfærdig køler.

Del denne