Home » Sikkerhed » Arlo Ultra + hub [TEST]: Fremragende billeder og gode funktioner
Arlo Ultra + hub [TEST]: Fremragende billeder og gode funktioner

Arlo Ultra + hub [TEST]: Fremragende billeder og gode funktioner

Share

Det er ikke testens mest prisvenlige kit, men kvaliteten er tårnhøj sammenlignet med konkurrenterne

Det er svært at se den store forskel mellem dette kamera og konkurrenter, når du kigger på dem udefra. Men når du aktiverer appen til Arlo Ultra, bliver kvalitetsforskellen tydelig. Det starter med den trådløse forbindelse.

Opsætningen af Arlos hub og det parrede kamera går superhurtigt, og hvor mange konkurrenter prøver din tålmodighed med lidt ventetid, før livebilleder dukker op, leverer Arlo Ultra kvikt og i en bemærkelsesværdig kvalitet. Det kan have betydning med hastighed, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal aktivere den indbyggede skræmmesirene (eller blot benytte tovejskommunikation for at slippe for den ubudne gæst ved din hovedddør).

Skarpt billede

Kameraet opnår den ventede billedopløsning, men der er en lille interpolation på 4K-optagelser, idet Arlo Ultras optagelser har en tendens til at blive gnidrede, når du zoomer ind. Alligevel er dette med længde det mest skarpe billede fra et sikkerhedskamera, som vi til dato har set – trådløst eller ej.

Se også:  Guide: Få bedre sikkerhed i Office 365

Du kan indstille det til at indfange alt fra et lille område af synsvinklen op til fuldt 180 graders fiskeøje. Og HDR-billedet leveres med en kolossal farvedybde. Vi har testet blandt andet på en klar aften, og her holdt Arlo Ultra 20 minutter længere end testkonkurrenten i det svage lys, før der blev skiftet til nattesyn. Og hele vejen blev der hentet tydelige og farverige billeder hjem.

Sensorerne er gode til at opdage bevægelse og aktivere kameraet.

Selv om natten suger Arlo Ultra tilpas med lys, til at du kan se ret langt væk, og der er et justerbart spotlys, du kan anvende, hvis kameraet monteres udendørs – hvilket elegant leder os frem til bevægelsesfølsomheden. Og den fungerer supersmart. Ikke blot opfatter Arlo Ultra hurtigt figurer i bevægelse; det er også klogt nok til at gætte kvalificeret på, hvad det har fået øje på. Push-meddelelserne kan sige ”motion”, men de kan også siger ”person” eller endda ”animal”.

Se også:  D-Link DCS-8325LH og D-Link DCS-8000LHV2 [TEST]: Overvågning – billigt og endnu billigere

Vi har ikke i testen oplevet nogen problemer med at afgøre forskellen på et menneske og en kat. Der er endda en pakkealgoritme, så en Arlo Ultra, der peger mod dørtrinnet ved hoveddøren, kan give dig besked om, at der er ankommet en pakke. Temmelig suverrænt!

Afgræns til zoner

Hvis Arlo-kameraet er tilsluttet med magnetiske kabler (tilkøb), kan du konfigurere bestemte zoner inden for kameraets synsfelt, så det ignorerer alle bevægelser uden for en zone. Det er praktisk, hvis du bor lige ud til en travl vej.
Du får meget for pengene her. Og Arlo Ultra demonstrerer, at hjemmeovervågning er kommet inden for økonomisk rækkevidde for almindelige mennesker.

Kun få knapper – styringen sker ved hjælp af en mobilapp.

Vi synes dog alligevel, at løsningen i sammenligning med konkurrenterne er lidt pebret i prisen. For hvis du vil lagre 4K-optagelser i skyen, skal du have et abonnement oven i produktprisen. Dertil kommer, at ekstra kameraer koster knap 3000 kroner pr. stk. Men det altså også kram.


Arlo Ultra
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4.5

Summary

Testholdet mener:

Arlo Ultra er et hurtigt kamera i høj kvalitet, og det leverer klassens bedste billeder. Det kan genkende objekter, og du kan sætte bevægelsesfølsomheden op i zoner. Du betaler dog også for herlighederne.

Teknisk set:

Arlo Ultra
Pakke: Kamera og hub
Opløsning: 4K
Batteriliv: 3-6 måneder
Lagring: MicroSD (via hub), skyen
(7 dage, 4K er tilkøb)
Dækning: op til 180 grader.
Hårdførhed: IP65
Øvrigt: tovejskommunikation, objektgenkendelse, bevægelseszoner, sirene

TAGS
Arlo
overvågningskamera
sikkerhed
smart home

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S