Home » Sikkerhed » Arlo Security Light beskytter mod ubudne gæster
Arlo Security Light beskytter mod ubudne gæster

Arlo Security Light beskytter mod ubudne gæster

Share

Netgear er klar med en trådløs LED-sensorlampe, som registrerer bevægelse i haven eller indkørslen og lyser op, når der er behov for det. Lampen er 100% trådløs, tåler vind og vejr og passer naturligvis sammen med overvågningskameraerne i Arlo-serien

Arlo Security Light-systemet er designet til at lyse op i mørket, hvad enten der er tale om dit private hjem eller på din arbejdsplads, og sender dig notifikationer via Arlo-appen på mobilen, så snart der registreres bevægelse. Arlo Security Light er tilgængeligt nu og fås i pakker med én, to eller tre trådløse lamper.

Styr det med stemmen

Når bevægelse registreres, og de smarte LED-lamper tænder, begynder brugerens Arlo Smart Home HD-kameraer samtidig at optage. Via de simple menuer i Arlo-appen kan du selv bestemme, om flere lamper skal tændes på samme tid. Arlo-appen lader dig desuden styre systemet, uanset hvor du befinder dig og sender notifikationer via e-mail eller sms, så snart lysene tændes. Systemet kan naturligvis også stemmestyres med simple kommandoer via Amazon Alexa, hvis du har installeret den specielle Arlo Skill.

Se også:  Vind førsteklasses overvågning uden kabler

“Tiden med ikkeforbunden udendørsbelysning er forbi. Vores spritnye system er sofistikeret og alligevel nemt at bruge. Det fungerer fuldt ud med det eksisterende økosystem af Arlo-produkter og giver brugeren fuldautomatisk udendørsovervågning,” siger Rickard Stenius, Country Manager for Arlo i Norden.

Han fortsætter: ”Et helt og aldeles trådløst system betyder, at Arlo Security Light-brugere ikke er begrænset af kabler eller strømkilder. Integrationen med Arlo-appen på mobilen sikrer øjeblikkelige advarsler, kombineret med fuldautomatisering og fjernstyring. Vi tager sikkerhed meget alvorligt, og området omkring hjemmet er ingen undtagelse.”

Nem installation

Arlo Security Light giver brugere mulighed for at oplyse og beskytte områder omkring deres hjem – fx indgangspartier, lange indkørsler, haver, terrasser eller bare områder på ejendommen, der ellers er gemt i mørke. Følsomheden på de indbyggede bevægelsessensorer kan justeres individuelt til den enkelte brugers behov.

Arlo Security Light kan installeres hvor som helst og uden brug af professional hjælp, takket være sit indbyggede batteri og lange trådløse rækkevidde til den forbundne bridge. Den leveres med genopladelige batterier og monteringskit. Solpaneler sælges separat og tillader uafbrudt beskyttelse uden behov for batteriskift.

Se også:  Tag flugten: Sådan slipper du helt ud af Googles kløer
Kan skifte farve

Som et ekstra lag af beskyttelse kan Arlo Security Light indstilles til at ændre farven på lyset, skiftevis tænde og slukke, ændre bredden på lysstrålen m.m. Sæt fx lampen til at lyse rødt, eller blinke i et prædefineret mønster på én eller flere lamper på samme tid, når der registreres bevægelse, for at skabe ekstra opmærksomhed ved pludselig aktivitet.

Arlo Security Light-systemet kan købes nu til følgende vejledende priser:
Arlo Security Light System med 1 Wire-Free Smart Light (ALS1101100PES) — 1.290 kroner
Arlo Security Light System med 2 Wire-Free Smart Lights (ALS1102100PES) — 2.090 kroner
Arlo Security Light System med 3 Wire-Free Smart Lights (ALS1103100PES) — 2.890 kroner


TAGS
Arlo
overvågning

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S