Home » Sikkerhed » Arlo Q Plus [TEST]: Overvågning med 2-vejsstrøm
Arlo Q Plus [TEST]: Overvågning med 2-vejsstrøm

Arlo Q Plus [TEST]: Overvågning med 2-vejsstrøm

Share

Denne Q-model i Arlos serie af overvågningskameraer skal strømforsynes enten fra en almindelig, ekstern strømforsyning eller via et LAN-kabel fra en avanceret PoE (Power over Ethernet) switch.

Switches af denne type er endnu ikke så udbredte i private hjem, men de anvendes meget i business-installationer, fordi kablede kameraer, Wi-Fi-adgangspunkter og andet kompatibelt grej kan bruges uden dedikerede strømkabler og arbejder på lavspænding, så de må tilsluttes af enhver.

Plus-versionen af Arlo Q har fået endnu en væsentlig forbedring i forhold til den oprindelige model, nemlig en microSD-kortlæser til hukommelseskort på op til 128 GB. Denne facilitet betyder, at man for en beskeden investering kan nøjes med Arlos standard-abonnement med gratis lagring i skyen af op til 7 dages optagelser.

Se også:  Philips Hue præsenterer et væld af nye produkter og funktionsopdateringer

Objektivet på kameraet er en vidvinkeltype med en synsvinkel på 130 grader. Lysfølsomheden i farver er rigelig til almindelig rumbelysning, og kameraet har også infrarøde lysdioder, så det kan optage i sort/hvid i buldermørke. Omkring centrum af billedet tegner objektivet fint, men ude ved kanterne bliver både de vandrette og lodrette linjer noget krumme.

God brugeroplevelse

Arlo Q Plus har naturligvis en mikrofon til at aktivere registrering og optage lyd samt en lille højttaler, så man f.eks. kan sidde på jobbet og fortælle hunden, at den ikke har noget at gøre i sofaen. His master’s voice …

Den grundlæggende tilslutning og opsætning er lige ud ad lande-vejen. Billedkvaliteten i farve er flot og virker meget naturlig på en Xperia 1-smartphone med 6,5” 4K-skærm. Det er nemt at genkende personer, men detaljeringen rækker ikke til at tyde nummerpladen på genboens bil.

Se også:  Fyld hele hjemmet med smart og prisvenligt lys


TAGS
Arlo
overvågningskamera
smart hjem

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S