Home » Sikkerhed » Overvågningskameraet genkender dig
Overvågningskameraet genkender dig

Overvågningskameraet genkender dig

Share

Arlo Smart-abonnementstjenesten til Arlo-familien af overvågningskameraer kan nu fås i Norden. Takket være intelligent analyse og avancerede algoritmer kan dine kameraer lære at kende forskel på subjekter, så du kun får de advarsler, der er relevante for dig. Med Arlo Smart bliver alle videooptagelser desuden opbevaret i op til 60 dage, så du har rigelig tid til at gennemgå alle klip, når du kommer hjem fra ferien

“Med Arlo Smart-abonnementerne kan brugerne nøjes med at få de advarsler, der har betydning for dem. Arlo-kameraerne kan via avancerede algoritmer lære at skelne mellem, hvad der bevæger sig, og med Cloud-aktivitetszoner kan man definere, i hvilke områder af billedet der skal holdes øje med bevægelse, så antallet af falske alarmer minimeres” fortæller Rickard Stenius, Country Manager for Arlo i Norden.

Se også:  Netgear Orbi Outdoor Satellite RBS50Y [TEST]: Fuld Wi-Fi-dækning i hele gårdhaven

Med Arlo Smart kan du hurtigt få vist, hvad Arlo-kameraerne ser, uden at skulle låse din smartphone op og starte appen først. Når funktionaliteten i Arlo Smart udvides senere på året, kan du tilpasse advarslerne efter hvem eller hvad, der registreres af Arlo-kameraerne. På den måde bliver du kun advaret om det, du behøver – uanset om det er pakkeposten, biler der kører ind i indkørslen, eller naboens kat der går gennem haven. Kort sagt, større kontrol og mere relevans.

Funktionen til registrering af pakker rulles indledningsvis ud som betaversion og forbedres via Arlo-brugernes frivillige deling af videooptagelser og deres brugsoplevelser. Funktionerne til registrering af hhv. dyr og biler forventes at være klar senere på året.

Se også:  D-Link Mydlink Pro til + hub [TEST]: Flere kameraer til færre penge
Købes som tillægstjeneste

Arlo Smart kan købes som tillægstjeneste til enkelte kameraer eller flere kameraer ad gangen. Arlo Smart kan købes via Arlo-webportalen og Arlo-appen til priser fra 20 kroner pr. kamera/måned op til 99 kroner pr. måned for Arlo Smart Elite-abonnementet, der dækker op til 20 Arlo-kameraer og op til 60 dages opbevaring af videooptagelser.

Nye abonnenter kan prøve Arlo Smart Premier gratis i én måned. 


TAGS
Arlo
overvågningskamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S