Home » Smart hjem » Arlo Baby [TEST]: Er dette den smarteste babyalarm?
Arlo Baby [TEST]: Er dette den smarteste babyalarm?

Arlo Baby [TEST]: Er dette den smarteste babyalarm?

Share

… det er i hvert fald ikke den dyreste. Arlo bygger videre på et overvågningskamera og skaber en Wi-Fi-babyalarm med flere smarte funktioner

Hvis du har gået rundt og troet, at en babyalarm blot er et samtaleanlæg til overvågning af et forhåbentlig trygt sovende spædbarn, har du misset de seneste års udvikling.

Hvorfor ikke bruge et videokamera til dette formål? Den idé har flere firmaer fået, og nogle har også tænkt videre og indbygget babyorienterede features, men ingen har efter vores mening gjort det bedre end Arlo med deres Baby-model.

Video med meget mere

Hvor de fleste producenter designer deres babyalarmer som medicinsk udstyr, har Arlo gjort Baby til et nuttet kæledyr, som fint kan stå sammen med tøjbamser og legetøj på en hylde i barneværelset. Og Baby er oven i købet en påklædningsdukke. Den kommer fra fabrikken udklædt som en kanin, og vil man hellere se på en kattekilling eller en hundehvalp, kan man tilkøbe disse kostumer.

Arlo har taget afsæt i deres velkendte overvågningskameraer og valgt en FHD-billedsensor (1080p), som kan trigges af bevægelse og/eller lyd. Der er også en højttaler, så man kan tale med babyen, og nattesyn i sort/hvid. Business as usual.

Nu kommer vi til det unikke ved Baby i forhold til et almindeligt overvågningskamera. Der er indbyggede sensorer for temperatur, luftfugtighed og luftkvalitet, og man kan sætte både lave og høje grænseværdier for disse parametre. De fleste forældre vil nok foretrække at få de sensor-triggede alarmer som notifikationer på deres smartphones, men de kan også tilvælges som e-mail.

Bag på Babys ”hoved” er der en natlampe, hvis lysstyrke og farve kan vælges vilkårligt i hele spektret, samt en lille højttaler, der kan spille fabriksindlæste vuggeviser og naturlyde – oven i købet i en kvalitet, som ikke giver hi-fi-forældre alt for mange røde knopper.

Baby kommer med en lille lysnetadapter og et pænt langt USB-kabel til både strømforsyning og opladning af det indbyggede batteri med kapacitet til op til 6 timers trådløs drift.

Fælles for Arlo-produkterne er en smartphone- og tablet-app til opsætning og betjening. Hvis man har eller tilføjer andre overvågningskameraer, dørklokker og så videre, bevarer denne app det fulde overblik.

TAGS
Babyalarm
børn
overvågningskamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S