Home » Smart hjem » Arlo Audio Doorbell [TEST]: Intelligent dørklokke genkender dit kæledyr
Arlo Audio Doorbell [TEST]: Intelligent dørklokke genkender dit kæledyr

Arlo Audio Doorbell [TEST]: Intelligent dørklokke genkender dit kæledyr

Share

De kabelfri Arlo-overvågningsprodukter er blevet en megasucces for Netgear. Nu udvides produktpaletten med en dørklokke og ny software, som kan skelne mellem mennesker, dyr og køretøjer

Den Wi-Fi-opkoblede videodørklokke er en fed gadget i et smart hjem. Se hvem der står ved hoveddøren, ligegyldigt hvor i verden du selv er, og tal med vedkommende. ”Hej post, jeg kan ikke komme til døren lige nu. Kan jeg lokke dig til at sætte pakken det sædvanlige sted?”

Nu er Arlo også kommet på banen med en smart dørklokke. Det gør de med en enhed, som samarbejder med en eksisterende overvågningsløsning med tilhørende hub og dermed sparer videosektionen. På den måde er prisen kommet ned på 699 kroner (vejl.). Som tilkøb kan man erhverve en lille højttaler til indendørs brug for 499 kroner.

Intelligent dørklokke

Arlo Audio Doorbell er designet som et stort ringetryk. Ingen kan være i tvivl om, at der skal trykkes på den store runde knap midt på fronten, for en sensor registrerer, når nogen er lige i nærheden og tænder en hvid cirkel omkring knappen.

Se også:  LGs smarte opvaskemaskine kan styres med mobilen

Dørklokken integreres nemt i et Arlo-system ved brug af firmaets app, og man lærer hurtigt at bruge den. Når en gæst har trykket på knappen, blinker cirklen nogle gange, og dørklokken kvitterer med en bekræftende lyd. I løbet af meget kort tid – højst et par sekunder – reagerer smartphonen med appen installeret som ved at almindeligt opkald. Hvis man accepterer det, kan man tale med gæsten og aktivere det tilknyttede overvågningskamera for også at se vedkommende.

Billedkvaliteten bestemmes af det valgte overvågningskamera og ejerens økonomi. Vi anbefaler som minimum et Arlo Pro 2 med FHD-opløsning og meget gerne et Arlo Ultra med UHD, hvor de mange pixel tillader kraftig zoom, uden at billedet bliver for grovkornet. Lydens kvalitet og styrke i begge ender af kæden er acceptabel, men heller ikke mere. I støjende omgivelser kan en gæst efter vores mening få svært ved at høre en besked.

Se også:  Arlo Pro 3 Floodlight + Essentiel Spotlight [TEST]: Dette kamera bader tyven i afslørende lys

Både audio og video optages af Arlo-systemet. Optagelserne gemmes i skyen og/eller på det hukommelseskort, som enhver Arlo-bruger bør anskaffe og sætte i hubben. Og hvis ingen i boligen reagerer, siger klokken på glimrende dansk ”Ring på igen for at lægge en besked”. I stedet for at tale med en gæst kan man også aktivere andre standardbeskeder som ”Hvad kan jeg hjælpe med?”, ”Jeg er ikke interesseret” eller ”Jeg er optaget”.

Den nye Audio Doorbell er oplagt til udbygning af et Arlo-overvågningssystem, hvor dørklokken og et kamera spiller sammen via en hub og lagrer optagelser lokalt eller i skyen.

Smart højttaler

Doorbell kan kombineres med Arlo Chime, der er en smart lille højttaler med samme formfaktor som dørklokken. Den fungerer i princippet som indendørsenheden til en almindelig trådløs dørklokke og gør det muligt for andre i boligen end den opkoblede smartphone-bruger at registrere, at der er nogen ved hoveddøren.

Arlo Audio Doorbell
  • Features
  • Funktionalitet
  • Installation
  • Brugervenlighed
  • Pris
4.5

Summary

Alt om DATA siger:

»Arlo Audio Doorbell er et oplagt valg som smart dørklokke til et Arlo-videoovervågningssystem. For en fair pris får man en velfungerende dørklokke med tovejs-audiokommunikation og integration med et videokamera fra samme produktfamilie samt datalagring lokalt og/eller i skyen. To andre nyttige features er beskederne i hukommelsen og muligheden for at lade gæster indtale deres hilsen.«

Nøgletal:

Pris: 699 kr.
Produkttype: Audiodørklokke med bevægelsessensor
Teknologi: Batteridrevet (2 x AA), Low Power Wi-Fi
Bevægelses/Lydsensor: Ja/Nej
Højttaler/Mikrofon: Ja/Ja
Vejrtæt: Ja, IP65
Mål (B x H x D): 45 x 92 x 27 mm
Vægt: 109 g (med batterier)

TAGS
Arlo
dørklokke
Smarthome

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S