Home » Hi-Fi » Argon Stream 2 [TEST]: Gør det nemt at streame til stereoanlægget
Argon Stream 2 [TEST]: Gør det nemt at streame til stereoanlægget

Argon Stream 2 [TEST]: Gør det nemt at streame til stereoanlægget

Share

Hvis du savner at kunne streame til dit eksisterende stereoanlæg, så er Argon Stream 2 en handy og prisoverkommelig løsning – med et par tricks i ærmet

Det er ikke musikstreamere, der mangler på markedet, men Argons nyeste Stream 2 skiller sig positivt ud. Det er i grunden blot en enhed, der kan modtage streamede signaler via det trådløse eller et kablet netværk og sende det i analog eller digital form til dit eksisterende musikanlæg. Men modsat mange andre streamere har Stream 2 både display og fjernbetjening. Ved en pris på 1199 kroner for et mærkevareprodukt er det sjældne features.

Netop de to fordele betyder meget i hverdagen. For så behøver du ikke finde din smartphone frem, hver gang du vil foretage en justering; Alt kan også styres med fjernbetjeningen og det lille display.

Se også:  Det nye DRTV er i luften - nyt streaming-univers skal konkurrere mod Netflix
Kun én musiktjeneste

Desværre modtager den lille boks kun Spotify, internetradio og musik fra din computer. De tre muligheder dukker op som tre symboler på displayet. Hvis du ikke benytter Spotify som din musiktjeneste, skal du køre signalet gennem din computer, hvilket trods alt er lidt mere besværligt end at streame direkte fra Argon-enheden.

Hvis du har samlet dine cd’er som filer på en NAS-server, kan du også få Stream 2 til at overføre signalet. Så kan du nyde den gode lyd fra dine cd’er, som har højere lydkvalitet, end de fleste streamingtjenester kan tilbyde. Derved kommer dit stereoanlæg jo rigtig til sin ret.

Opsætningen er ikke vanskelig, men kan være lidt omstændelig første gang – at indtaste kodeord til dit Wi-Fi-net kan drille lidt. Vi havde for eksempel mere end almindeligt svært ved at få Argon til at vise store bogstaver, tydeligvis en ”bug”. Forhåbentlig findes den kun på vores tidlige test-
eksemplar.

Se også:  Kun en god seng er vigtigere end hurtig Wi-Fi

Bortset fra det er den daglige betjening fin, og vi nyder blot at kunne bruge fjernbetjeningen og displayet, når der skal lyttes musik. Skal der søges på specielle numre eller kunstnere, er det naturligvis lettere med en smartphone. Men det er nemt at kalde musik og radio frem med fjernbetjeningen. Det er også en fin feature, at Stream 2 kan bruges som clockradio – husk dog, at den så skal være tilsluttet et musikanlæg, og at anlægget skal være tændt.

Argon Stream 2
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
3

Sammenfatning

Pris: 1199 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på Argon Audio Stream 2
TAGS
Argon
musikanlæg
stereoanlæg
streaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S