Home » Hovedtelefoner og højttalere » Argon Solo [TEST]: Billig genvej til god lyd
Argon Solo [TEST]: Billig genvej til god lyd

Argon Solo [TEST]: Billig genvej til god lyd

Share

Trods små dimensioner og lav pris leverer Argon Solo ret fin lydkvalitet

Den er mindre og har form som Sonos Port, men koster omkring det halve. Så hvis du vil have god lyd til lavpris, er det måske denne musikstreamer, du skal overveje. Argon Solo har en varm og fin klang, der altid er rar at lytte til.

Den har ikke den brillans, som den dyre B&W excellerer med, eller den størrelse og dynamik, som Denon og Yamaha kan levere. Men den spiller mere homogent og detaljeret – mere naturligt – end for eksempel Sonos.

Der er dog en del ting, du skal overveje inden køb. Dels har Solo ikke en app, der håndterer mange musiktjenester, medmindre du køber et abonnement på Roons streamingsoftware, som den understøtter. Så kan du næsten alt, og så vil Solo også understøtte 24-bit lyd. Uden Roon kan du streame direkte fra musiktjenester via AirPlay 2, Chromecast eller Bluetooth 5.0.

Se også:  Yamaha WXC-50 [TEST]: Her får du virkelig valuta for pengene!

Det er let at tage Argon i brug. Den får hurtigt forbindelse til trådløst netværk gennem de to indbyggede antenner. Du får dog ikke mulighed for kablet netværk, men den har både optiske og coaxiale digitaludgange til ekstern digitalkonverter.

Argon Audio er en lille perle, der dog har en del begrænsninger i forhold til betjening og styring, og heller ikke er kandidat til at styre dit multirumsystem. Argon skal ses som en stand alone-enhed til alle, som vil streame til deres stereoanlæg på en nem og billig måde.


TAGS
Argon
musikstreamer
smart hjem

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S