Home » Skærm » Argon Pro AG254FG [TEST]: Lille gamingskærm overbeviser stort
Argon Pro AG254FG [TEST]: Lille gamingskærm overbeviser stort

Argon Pro AG254FG [TEST]: Lille gamingskærm overbeviser stort

Share

Med sine 24” imponerer denne Argon Pro AG254FG ikke med sine dimensioner. Det er til gengæld et af de få punkter, hvor den ikke er ret vild

Du kan få gamingskærme på op imod 50”, og 32” er vel nærmest blevet normalen. Så kan en 24,5”-skærm som denne Argon AG254FG næppe få gameren til at hoppe op af gamingstolen af begejstring. Og da slet ikke, når prisen er over 6000 kroner.

Det kan du få mange gode og større skærme for. Du kan også få skærme med højere opløsning end full HD, som det er tilfældet her. Så forventningerne er ikke høje. Men billedet ændrer sig bogstavelig talt, når du tager Argon-monitoren i brug.

Se også:  Philips 498P9Z [TEST]: Arbejde og gaming i et bredere perspektiv

Skærmen er egentlig ganske ordinær ved første kig – med en lidt for bred ramme i bunden og med et uskønt og alt for stort logo. Skærmen er også ret tyk og har et meget stort område til at hæfte foden fast. Det skyldes blandt andet, at der er et stik i skærmarmen.

Der er lys i røde striber bag på skærmen. Lysstyrken kan du selv justere, ligesom du kan få et Argon-logo vist på skrivebordet foran dig. Det kan du dæmpe med en knap i bunden af skærmfoden.

Selve skærm­armen er yderst solidt og lækkert lavet i aluminium. Den er nærmest et stykke brugskunst. Du vil nok synes, at armen ligner mange andre, men kvaliteten af metallet og udførelsen er flot.

Se også:  Asus Tuf Gaming VG28UQL1A [TEST]: Gamingskærm til meget mere end spil
Masser af muligheder

Når du tænder skærmen, får du en lang række muligheder. Du kan med en enkelt knap bagpå styre mange forskellige gamingindstillinger. Du kan samtidig bede skærmen oplyse dig den aktuelle fps (billeder pr. sekund). Og her kan du gå op til forrygende 360 billeder i sekundet – eller mere end dobbelt så højt som på mange gamingskærme.

Læg dertil en sRGB-skala på 110 % (som det kræves til e-sport) og HDR 400-teknologi, og du har et skærmpanel, der i den grad sparker fra sig. IPS-panelet er G-Sync-klar og kan matche det signal, din kraftige gamingcomputer kan levere.

TAGS
24''
Argon
gamingskærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S