• Home »
  • Radio »
  • Argon iNet3+ V2 [TEST]: DAB+-radio med internet og mobilstyring
Argon iNet3+ V2 [TEST]: DAB+-radio med internet og mobilstyring

Argon iNet3+ V2 [TEST]: DAB+-radio med internet og mobilstyring

Share

Lyden i Argon iNet3+ V2 er glimrende, men internet-funktionerne er for kringlede at betjene, trods muligheden for at styre dem fra din smartphone

En lidt større DAB+radio der med to højttalerenheder tydeligvis er skabt med lyden i fokus. Her klarer den sig da også rigtig fint. I hvert fald når det gælder musik. Der er spræl i lyden, som både når dybere og højere i registret end hos mange konkurrenter. Når det gælder tale, er lyden dog på niveau med fleste andre.

Designkvaliteten er udmærket, men radioen er lidt kedelig og klodset i sit udseende.

Betjeningen er rimelig ligetil. Man finder hurtigt ud af systemet, selvom det er lidt uinspirerende sat sammen med helt identiske knapper og et monokromt tekstbaseret display.

Se også:  Kompakt dansk stereohøjttaler med indbygget Chromecast

DAB+ går fint igennem, og det samme gælder FM. I tillæg til radiosignalerne tilbyder Inet3+ netværksadgang. Det gør det ikke bare muligt at lytte til en uendelig mængde forskellige internet-radiostationer fra alle verdens afkroge, det giver også adgang til Spotify Connect, så du kan sende din Spotify-musik direkte til radioen. Det kan gøre signalet mere stabilt, lydkvaliteten bedre og så suger det samtidig ikke så meget kraft fra mobilen, der blot bruges som en simpel fjernbetjening. En smart funktion, hvis du altså vel at mærke har et Spotify Premium abonnement. Ellers er den ligegyldig.

Internetradio-funktionen er vi mere skeptiske ved. Det er fantastisk at have adgang til så mange radiostationer, men at skulle navigere rundt i dem fra det lille display er ikke nogen fornøjelse. Der hører en fjernbetjening med, men den gør det ikke meget nemmere. Producenten har imidlertid også skabt en app til mobilen, hvorfra du kan styre funktionerne. Og det bløder lidt op på brugervenligheden. Dog ikke nok til at gøre netradio-delen så appetitlig at man faktisk føler lyst til at bruge den i det daglige. Funktionen betyder også, at radioen er langsom til at starte, da den skal koble på Wi-Fi-netværket hver gang.

Se også:  DAB+, FM og Bluetooth i kompakt og prisvenlig mini-højttaler

Sammenfatning

Pris: 1999 kroner

3
Her er den bedste dagspris på Huawei B525S-23A
Del denne