Home » Spil » Jysk pc-spilsucces lanceres i dag på Nintendo-platformen
Jysk pc-spilsucces lanceres i dag på Nintendo-platformen

Jysk pc-spilsucces lanceres i dag på Nintendo-platformen

Share

Det aalborgensiske fantasyspil Arcadia Fallen har fået masser af tilhængere rundt omkring på kloden. Det udkom sidste år til pc, og i dag lanceres det på Nintendo-platformen

Tre studiekammerater fra Aalborg Universitet grundlagde i 2018 et spillefirma, Galdra Studios. Daniel Svejstrup Christensen og Mette Jakobsen havde forsket i interaktive fortællinger i spil under deres studier, og sammen med Jesper Green skrev de en kandidatafhandling, som blev prototypen til spillet Arcadia Fallen, som blev lanceret i en pc-version sidst i 2021. Spillet har haft pæn international succes, og i dag kommer rollespillet på Nintendo-platformen.

I spillet kan du udleve rollen som en ung alkymistlærling, der ufrivilligt er bundet til en ulovlig ånd. Pludselig bliver de trukket ind i en krig mellem menneskeheden og magi, og de må slutte sig til en gruppe usandsynlige helte for at undgå deres egen undergang og forhåbentlig redde verden undervejs.

Se også:  Sådan ser PlayStation 5 ud indeni
Et spil om følelser

“Det har været utrolig svært at lave et spil, der handler om intimitet, og man kan ikke vide, om det er lykkedes, før spillerne selv kan opleve spillet. Modtagelsen indtil videre har været overvældende, og vi har allerede hørt fra spillere, der har grinet og grædt under spillet. Det er en sådan lettelse ikke bare at håbe, men at vide, at man har lavet noget så specielt,” siger Daniel Svejstrup Christensen.

Arcadia Fallen er et nordisk inspireret fantasy-spil, hvor rollespil og personlige udtryk er i højsædet. Spillet har en personlighed, der kan tilpasses, og et dialogsystem, der giver spillerne mulighed for at forme deres personlighed, mens de spiller.

Vil du være genert? Modig? Eller den, der altid fortæller vittigheder? Du tilbringer tid sammen med de mange ledsagere, der følger dig på din rejse, hvor du kan indgå i romantisk eller platonisk forbindelse med fire af dem.

Se også:  Sandbergs Savage Headset USB 7.1 [TEST]: Ultrabillig genvej til gaminglyd

Spillerne skal også finpudse deres evner som alkymist for at løse kriser og hjælpe deres ledsagere.

Spillet indeholder ifølge selskabet mere end 4,5 timers fuldt ud indtalt af blandt andre Sarah-Nicole Robles (Luz fra The Owl House; Encanto) og Sean Chiplock (Persona 5; Genshin Impact), med stemmestyring af Philip Bache (Life Is Strange; Skyrim).

Pæne anmeldelser

Her er ikke tale om et medrivende actionspil. Alligevel har Arcadia Dallen fået ganske udmærkede anmeldelser.

Vi har kigget på tre tilfældigt udvalgte test. Her har RPGamer givet tre ud af fem mulige stjerner. Movies Games and Tech gav rundhåndet ni ud af ti, mens Nookgaming tildelte syv ud af ti.

Spillet er klar på Nintendo eShop klokken 15.00 i dag, oplyser Galdra Studios.


TAGS
Gaming
Nintendo
Spil

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S