Home » Hovedtelefoner og højttalere » Musik under bruseren
Musik under bruseren

Musik under bruseren

Share

Grohe og Philips har skabt Aquatunes, en vandtæt Bluetooth-højtaler du kan sætte på brusestangen.

Musik på badeværelset er én ting, musik under bruseren noget andet. Grohe er gået sammen for at skabe en højttaler skabt til lige netop dette formål. Aquatunes er vandafvisende, og kan derfor sikkert monteres i badet. Holderen kan fastgøres på alle brusestænger af standardstørrelse med en diameter på 20-25mm. Yderligere, kan højtaleren monteres uden at afmontere brusestangen fra væggen, hvilket også gør den egnet til installation andre steder på badeværelset. Når holderen er fastgjort, tager det kun et drej med håndleddet for at låse højtaleren på plads, og derefter låse den op igen når det er ønsket. Bluetooth højtaler fra GROHE og Philips. 

Se også:  Philips 346B1C [TEST]: Bred skærm med gode funktioner

Brug Bluetooth knappen til at forbinde Aquatunes højtaleren med din smartphone eller tablet. Da Bluetooth har en rækkevidde på 10 meter, kan lydkilden placeres i en afstand, hvor den forbliver sikker og tør.

Aquatunes batteriet holder strømmen op til 8 timer og giver dig derfor strøm nok til mange forfriskende og afslappende brusebade før det igen skal oplades. Den medfølgende induktionsladestation gør, at højtaleren fortsat kan afspille musik under opladning. Du kan derfor sagtens nyde dine yndlingssange mens du børster tænder eller lægger din makeup. Ladestationens diskrete design i en blank Moonwhite finish, supplerer den afrundede form af højtaleren, hvis design er inspireret af både de nyeste trends inden for forbrugerelektronik og af en af de mest populære Grohe håndbrusere. Designelskere vil med det samme se den ufejlbarlige stil fra Grohe’s Design Studio.

Se også:  Nu kan musiksystemet også spille farver

Brugen af Aquatunes kunne ikke være nemmere. Enhver, der ejer en smartphone eller en mp3-afspiller vil føle sig hjemme med funktionerne.
De inkluderer en tænd/sluk-knap, en lydstyrkekontrol, en Bluetooth-knap for at forbinde enhederne, samt en knap med mulighed for at skifte nummer. To lysdioder viser status for Bluetooth-forbindelsen og batteristatus.

Aquatunes Bluetooth-højtalere er introduceret af Philips og Grohe – en unik bruseoplevelse, skabt ved at kombinere ekspertise fra verdens førende mærker indenfor lyd og vand.

Aquatunes koster 1.477,50 kroner og kan købes på https://shop.grohe.dk/aquatunes/.


TAGS
Grohe
Philips
Vandtæt

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S