Musik under bruseren

Musik under bruseren

Share

Grohe og Philips har skabt Aquatunes, en vandtæt Bluetooth-højtaler du kan sætte på brusestangen.

Musik på badeværelset er én ting, musik under bruseren noget andet. Grohe er gået sammen for at skabe en højttaler skabt til lige netop dette formål. Aquatunes er vandafvisende, og kan derfor sikkert monteres i badet. Holderen kan fastgøres på alle brusestænger af standardstørrelse med en diameter på 20-25mm. Yderligere, kan højtaleren monteres uden at afmontere brusestangen fra væggen, hvilket også gør den egnet til installation andre steder på badeværelset. Når holderen er fastgjort, tager det kun et drej med håndleddet for at låse højtaleren på plads, og derefter låse den op igen når det er ønsket. Bluetooth højtaler fra GROHE og Philips. 

Se også:  Philips giver dig Dolby Atmos i stuen 

Brug Bluetooth knappen til at forbinde Aquatunes højtaleren med din smartphone eller tablet. Da Bluetooth har en rækkevidde på 10 meter, kan lydkilden placeres i en afstand, hvor den forbliver sikker og tør.

Aquatunes batteriet holder strømmen op til 8 timer og giver dig derfor strøm nok til mange forfriskende og afslappende brusebade før det igen skal oplades. Den medfølgende induktionsladestation gør, at højtaleren fortsat kan afspille musik under opladning. Du kan derfor sagtens nyde dine yndlingssange mens du børster tænder eller lægger din makeup. Ladestationens diskrete design i en blank Moonwhite finish, supplerer den afrundede form af højtaleren, hvis design er inspireret af både de nyeste trends inden for forbrugerelektronik og af en af de mest populære Grohe håndbrusere. Designelskere vil med det samme se den ufejlbarlige stil fra Grohe’s Design Studio.

Se også:  Test: Få smartere lys i hjemmet

Brugen af Aquatunes kunne ikke være nemmere. Enhver, der ejer en smartphone eller en mp3-afspiller vil føle sig hjemme med funktionerne.
De inkluderer en tænd/sluk-knap, en lydstyrkekontrol, en Bluetooth-knap for at forbinde enhederne, samt en knap med mulighed for at skifte nummer. To lysdioder viser status for Bluetooth-forbindelsen og batteristatus.

Aquatunes Bluetooth-højtalere er introduceret af Philips og Grohe – en unik bruseoplevelse, skabt ved at kombinere ekspertise fra verdens førende mærker indenfor lyd og vand.

Aquatunes koster 1.477,50 kroner og kan købes på https://shop.grohe.dk/aquatunes/.

Del denne