Home » Erhverv » Sikker digitalisering af virksomheden
Sikker digitalisering af virksomheden

Sikker digitalisering af virksomheden

Share

Barracuda Networks og Atea-selskabet AppXite har indledt et samarbejde, der hjælper virksomheder med at blive digitaliseret. Barracudas sikkerhedsprodukter er nu tilgængelige som cloud-tjenester via AppXite, og de kan bestilles og benyttes på samme enkle måde som Netflix. Alt er helt automatiseret, og brugerne kan tilpasse sikkerheden efter behov

AppXite er en del af Atea Group og specialister i distribution af cloud-tjenester. Den nye distributionsaftale gælder i første omgang sikkerhed på Microsoft-produkter – fx Office 365 og Azure. Samarbejdet er pt. nordisk, men eftersom AppXite er et globalt foretagende, er der mulighed for, at der kan ekspanderes yderligere.

”Barracuda er ledende inden for e-mailsikkerhed, og vores løsninger beskytter brugerne mod spam, avancerede sikkerhedstrusler og phishing. Derfor er det naturligt for os at samarbejde med AppXite, som er en stærk distributør af især Office 365 i skyen,” siger Peter Gustafsson, ansvarlig for Barracuda Networks i Norden.

Se også:  Arlo Pro 3 Floodlight + Essentiel Spotlight [TEST]: Dette kamera bader tyven i afslørende lys
Marked med høj volumen og vækstpotentiale

Ifølge analytikere er 20 pct. af alle softwareleverancer i dag cloud-baserede tjenester, mens 80 pct. er traditionelle licenser. Inden for den nærmeste fremtid vil det, ifølge analytikerne, være 80 pct., der fungerer via fuldautomatiserede cloud-tjenester.

”Vi er tidligt ude, og vores mål hos AppXite er at tage en rigtig stor del af dette volumenmarked. Skiftet sker her og nu, og det handler om at skabe helt nye typer af løsninger og leverancer – og det gør vi i samarbejde med Barracuda,” siger Nicolas Albana, CEO hos AppXite.

Udover rene cloud-baserede tjenester har Barracuda også hardware og software – både egen-installeret og gennem en Managed Service Provider (MSP)-partner.

Se også:  Sådan sikrer du dit hjem mod hackere

TAGS
AppXite
Barracuda
digitalisering
sikkerhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S