Home » Promotion » Apps er blevet en integreret del af hverdagen
Apps er blevet en integreret del af hverdagen

Apps er blevet en integreret del af hverdagen

Share

 Annonce 

[Sponsoreret indhold]

Apps er blevet en integreret del af hverdagen

Hvor mange apps bruger du i løbet af en dag? Tænk engang over det, og prøv at tælle sammen. Svaret vil formentlig forbløffe dig!

I dag bruger vi apps som aldrig før, og apps er efterhånden blevet en integreret del af hverdagen. Vi bruger dem til at betale med, til at tjekke vejret med, til at skrue ned for lys og lyd, til at tjekke de sociale medier med – kort sagt alle mulige aktiviteter, vi fortager hver eneste dag. Apps har sågar vundet indpas i soveværelset, når lyset slukkes – selv dildo til kvinder kan i dag betjenes ved hjælp af en app.

Apps er et populært betalingsmiddel

Særligt indenfor betaling og overførsel har apps vundet indpas; ført an af Danske Banks app Mobile Pay, der gør det nemt og enkelt at betale i både fysiske og webbaserede butikker. Slut med betalingskort, kontonumre og lange, besværlige numre – et enkelt swipe er nu alt, der skal til. Det har vi danskere taget til os i sådan en grad, at Mobile Pay i 2019 passerede over 100 mia. kr. i overførsler fordelt på langt over 4 millioner brugere og mere end 140.000 tilmeldte butikker.

Se også:  Video: Så vildt er 100 x zoom med Samsungs nye supermobil

Det er dog ikke blot ved betaling til hverdag, at telefonen hives frem fra lommen – det gør den også ved betaling til fest. Her tænker vi selvfølgelig blandt andet på appen Smukfest Cashless, der i 2019 blev brugt af Skanderborgs Smuk-festival i et ihærdigt forsøg på at gøre festivalen kontantløs. Et mål, der i øvrigt er meget tæt på at blive indfriet.

Staten er med på beatet

Historisk set har den danske stat flere uheldige episoder bag sig, når det kommer til teknologi. En væsentlig undtagelse er dog statens apps – her går det tværtimod rigtig godt.

Det gælder først og fremmest Nem ID-appen, der har gjort op med de besværlige nøglekort, men også apps som DSB’s, der gør det muligt at bestille togbilletter, samt DR’s app, hvor du kan streame lige de DR-udsendelser, du har lyst til. Fælles for disse apps – og størstedelen af øvrige apps fra det offentlige Danmark – er, at de fungerer rigtig godt.

Se også:  Rejs sikkert og trygt på ferie

Og netop her skal en af de primære årsager til ”app-ificeringen” af det danske samfund måske findes. For når selv det offentlige Danmark tilbyder enkle og brugervenlige app-løsninger som erstatning til fortidens besværligheder, er det så ikke blot naturligt nok, at vi vænner os til at bruge apps i hverdagen?

I tvivl om svaret? Prøv at spørge Siri.


TAGS
annonce
promotion

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S