Home » AOD Pro » Applikationer skal udvikles direkte til skyen på en nemmere måde
Applikationer skal udvikles direkte til skyen på en nemmere måde

Applikationer skal udvikles direkte til skyen på en nemmere måde

Share

Red Hat er klar med en serie tjenester, der skal gøre det lettere og mere enkelt at udvikle og idriftsætte applikationer til skyen

Applikationsudvikling til skyen stiger hastigt, og stadig flere virksomheder har gang i deres egen udvikling af apps og tjenester. Ifølge IDC kommer der til at være omkring 750 millioner nye logiske applikationer frem mod 2025. Det sætter pres på udviklerne, og stiller store krav til de systemer der bruges til denne udvikling.

Det er årsagen til at Red Hat nu har lanceret Red Hat Application Foundations, en serie tjenester der – sammen med Red Hat OpenShift – er rettet mod udvikling af containerapplikationer og idriftsætning, både til den hybride cloud og multi-cloud.

Ifølge Red Hat skulle Application Foundations give udviklerne en integreret løsning, der sammenkobler applikationer inden for såvel som udenfor containermiljøet. Det skulle give udviklerne komponenter, der er klar til at blive implementeret, og som inkluderer højtydende datastreaming-tjenester.

Det er dog langt fra kun de store virksomheder der kigger efter de muligheder der ligger ved udvikling af applikationer til skyen, anfører Red Hat.

Se også:  Cisco: Virksomheder udnytter ikke data nok – for de kan ikke få fat i dem
Mindre virksomheder også med

”Hos Red Hat oplever vi, at udviklingen af cloud-applikationer eller cloud native-applikationer sker på tværs af alle virksomhedstyper og -størrelser. Såvel smv’er som enterprise-virksomheder,” fortæller Darren Long, sales specialist Nordics – hybrid cloud, data & appdev hos Red Hat til AOD PRO.

Samtidig påpeger han, at selvom det kan virke som en uoverkommelig opgave at komme i gang med udvikling til skyen, gør Red Hat Application Foundations det til en langt mere overskuelig opgave.

”Red Hat Application Foundations vil virkelig kunne hjælpe kunder med at udvikle på en nutidig måde med fokus på at gøre apps cloud native. Men samtidig sikre, at de ikke bliver låst fast til et bestemt cloud-økosystem,” siger Darren Long.

Den nye serie af applikationer skulle også give udviklerne mulighed for at modernisere deres applikationer, så skalerbarhed og tilpasning kommer i fokus. Dermed bliver det muligt for mange typer virksomhed at drage fordel af systemet, fortæller Darren Long.

Se også:  Dansk startup vil sikre klimavenlig lagring i skyen ved at dele data op
Ikke låst til et bestemte økosystem

”Red Hat Foundations passer rigtig godt til kunder, der leder efter en måde at modernisere deres udvikling på. Samtidig vil det sikre, at udviklingen er cloud native og ikke låst til et bestemt økosystem. Denne udviklingsmåde på tværs af cloud-platforme med en fælles containerplatform, betyder at Red Hat Foundations kan bruges på tværs af mange virksomhedstyper,” pointerer Darren Long.

Specielt i Skandinavien, hvor hovedparten af virksomheder hører til i smv-segmentet, har Linux en stor stjerne hos udviklerne, mener Darren Long.

”Linux er virkelig blevet det foretrukne operativsystem for både enterprise-virksomheder og smv’er i Skandinavien. Linux er også bunden for udvikling til den offentlige sky, hvorpå mange skandinaviske smv’er kører deres workload. Derfor er Linux både meget almindelig og brugt i smv-miljøet,” forklarer Darren Long.


TAGS
applikationer
Cloud
programmer
skyen
udvikling

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S