Home » Mobiltelefon » Apple er klar med iPhone 4
Apple er klar med iPhone 4

Apple er klar med iPhone 4

Share

Et tyndere design, en klarere skærm, et bedre kamera og mulighed for videosamtaler er de væsentligste forbedringer i den nye iPhone

Så blev den endelig præsenteret. Den nye iPhone 4 er nu officiel. Selvom den som bekendt ikke har været helt så hemmelig som Apple gadgets plejer at være, og mange, efter Gixmodos scoop, har vidst hvad der var i vente, har forventningen alligevel været stor.

Og der er da bestemt også forbedringer i den nye iPhone, som har været værd at vente på. Faktisk hævder Apple, et den nye version er det største skrift de har taget med telefonen siden den første model blev lanceret.

På det fysiske plan er den blevet mindre. Sølle 9.3 millimeter er den nu nede på nu. Det skulle ifølge Apple kvalificere den til verdens tyndeste smartphone. Samtidig har designet taget en ny drejning med glas på for- og bagside samt rustfrit metal i midten, der også fungerer som antenne.

Se også:  Apple iPhone 13 Pro Max [TEST]: Den bedste iPhone i mange år

Mest interessant er dog skærmen. Den er stadig 3.5 tommer stor, men har nu firedoblet antallet af pixel til 960 x 640. Det er lidt af en præstation og gjort muligt ved hjælp af en ny teknologi ved navn Retina Display.

Kameraet er også blevet opgraderet. Nu får du 5 megapixel og 5 x gange zoom at rykke rundt med samt mulighed for at optage i HD (720p med 30 billeder i sekundet), hvilket sådan set ikke er så imponerende, når nu de fleste af konkurrenterne længe har haft det samme.

Du får dog også indbygget blitz samt et ekstra videokamera på fronten til at foretage videosamtaler. Det er der selvfølgelig lavet en app til – FaceTime hedder den. I første omgang vil den kun fungere via WiFi, og så er det i bedste Apple-stil kun muligt at bruge den imellem iPhone 4 telefoner. Flot.

Se også:  Sådan gør du en sikker handel, når du køber brugt iPhone

Af andre nyheder kan nævnes gyroskob, der registrerer bevægelser og hastighed, nyt styresystem ved navn iOS 4, adgang til iPads iBook Store, ny iMovie app til videoredigering (koster 4,99 dollar) samt understøttelse af flere mail-konti i mailprogrammet og flere Exchange-konti.

Den lille maskine drives af Apples egen A4-processor og der er plads til et microsimkort. Batteritiden er 6 timer ved hårdeste belastning og 300 ved standby.

iPhone 4 bliver tilgængelig i to farver – sort og hvid – og med to forskellige størrelser hukommelse – 16GB og 32GB. Prisen bliver 199 dollar for den mindste og 299 dollar for den største. Amerikanerne vil kunne købe den fra d. 24. juni, mens vi her i Danmark må vente til juli.


TAGS
iPhone
iPhone 4

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S