Designet, er som vi kender det, i sjette version af Apples ur. Skærmen er dog forbedret. I allways-on-tilstand er lysstyrken højere end tidligere. Samtidig er det muligt at tilgå flere af urets funktioner fra denne dvaletilstand – eksempelvis Kontrolcenter og notifkationer. Der er endda mulighed for at skifte urskiver og redigere komplikationer.
Det gør en større forskel end man skulle tro, for du skal i mindre grad end tidligere ryste håndledet, når du vil bruge uret.
Uret kan nu også vise højdeniveau i realtid, endda direkte på urskiverne.
Generelt har ydelsen fået et boost. En ny processor giver et lille løft i responstiden, og måske vigtigst af alt er den med til at sikre bedre batteritid. Apples ur er stadig blandt markedets værste batterislugere, men med Series 6 bekymrer vi os ikke længere om at nå igennem en dag på en opladning. Faktisk klarer det fint halvanden. Uret lader også hurtigere. På en time er det næste fuldt ladt op.
Der er desuden kommet 5GHz Wi-Fi og en ny U1- chip, som gør det muligt at bruge uret som bilnøgle.
Det er dog på sundhedsfronten, de største nyheder findes. Foruden EKG, VO2 Max samt puls- og blodtryksmåling er der nu også mulighed for at måle iltniveauet i blodet. Resultatet vil indikere om dine lunger og iltcirkulation fungerer optimalt. Disse SpO2-målinger kan foretages, når det passer dig, eller du kan lade uret foretage periodiske målinger.
Apple Watch fortsætter således med at udvikle sine evner som personlig doktor, der konstant holder øje med dit helbred.
Uret er klar til at slå alarm, hvis der skulle være fare på færde. Viser der sig uregelmæssigheder i din hjertefunktion, advares du, så du kan kontakte læge. Faldregistrering sørger samtidig for at tage kontakt til nødinstanser eller pårørende, hvis du er ude for et hårdt fald. Desuden kan uret hjælpe dig med at huske håndvask, holde styr på søvnrutiner, passe på din hørelse og give dig overblik over din menstruationscyklus.